mombabyy Aslananne1 penti dışında kullanmıyorum sütyen ne şekilde atarsan at hiçbir sorun olmuyor 60 derecede atsan bile tavsiye ederim
Aslananne1 mombabyy ben yurt dışında yaşıyorum canım ama bi ara içindeyken almıştım pentiden sungerine zarar gelmedi ama telleri çıktı 🤦♀️
Binnur_cam Aslananne1 sporcu atlet tarzı yarım atlet tarzı giymeye başladığımdan beri rahatım kurtuldum sütyenden 😅 Fileler var sütyen yıkamak için ben onlarla yıkıyorum benimkileri yarım atlerleri bile bozulmuyolar 2 senedir kullanıyorum.
PeekaBoo_ Aslananne1 Allah’tan emzirme sütyeni kullanıyorum artık onun dışında da bralet takıyorum miss gibi
mobesebesir Aslananne1 beyaz olanları 60 ta siyahları da 40 ta yıkıyorum hala taş gibiler. Kaliteli alınca bisey olmuyor
mombabyy Aslananne1 yaa bilmiyorum canım bana hiç denk gelmedi bazen 60 derecede yikiyorum bir sorun yaşamadim o yzucen yazdim ♥️
Binnur_cam Aslananne1 ben rahat kullanıyorum pentiden almıştım normal üstten giyiliyor ince askılı birde sütyen gibi arkadan kopçalı aldım oda rahat
mobesebesir Aslananne1 kom kullanıyorum sutyen topu da kullanmam ama bisey olmuyor yalnız benimkiler sünger li değil
Susamtanesimoms Aslananne1 önceden sütyen yıkama topuyla makinada yıkardım, top kırıldı banyo yaparken elde yıkıyorum asıp kurutuyorum hemen ama öyle sıkmıyorum iç dış kulpları yıkayıp asıyorum
1223121364321 Rosa0105 😂😂😂😂😂kız bende niye bu sutyenler bozuluyor diye dert ediyordum… onla atsam bitecek demek ki😅😅😅😅
Susamtanesimoms Aslananne1 hayır yıkıyorum tabi, sadece sıkma işlemini yapmıyorum direk ovalıyorum deterjanla iç dış duruluyorum asıyorum
Elfcee Aslananne1 ben elde yıkıyorum ya 🙈 bi sutyen olmuş 900 lira aldığım satış temsilcisi öyle daha uzun ömürlü olduğunu söylemişti ben de deniyorum