Aslananne1 Benimkiler bozuluyor yaa sungerleri 🤦♀️öyle kalitesiz ürün de değil ben mi yanlış yıkıyorum
Deletedmom_79 Aslananne1 etiketleri duruyor mu orada yzar aslında. Sütyen topları var makine için onlardan edinebilirsin ya da yastık kılıfına koyarak yıka. Düşük devirde sıkma yaptır
Abcde12 Aslananne1 sütyen topuyla yıkıyorum şu zamana kadar da Bi sıkıntı yaşamadım deneyin isterseniz memnun kalısınız😉
PeekaBoo_ Aslananne1 ne zaman gidip markalara dünya para verip sütyen alsam maksimum 4-5 yıkamaya ağzı yüzü kayıyor ama gidip ucuz uyuduruk yerlerden aldığım sütyenleri yillarca kullanıyorum ekstra bir şey de yapmıyorum normal kıyafetlerle rengine göre atiyorum 40 derecede
Aslananne1 Deletedmom_79 ya beyazlarla makineye atıyorum direk oda fazla mı sıkıyor nedir bozuluyor🤦♀️
Deletedmom_79 Aslananne1 doğrudur delik gibi saçma sapan bi şekil oluyor. Ben epeydir bralet kullandığımdan sorun yaşamıyorum ama sıkma devrini 600-700’de tutup dene bi kere.
Aslananne1 Deletedmom_79 aynn evet öyle saçma sapan bi şekil alıyor sutyen kullanılmaz yani kıyafetlerde belli ediyor heleki yazin🤦♀️mecbur cope atiyorsun
Falafel Normal kıyafetlerin içinde yıkıyorum. En son geçen yıl almıştım ilk gün ki gibi sapasaglamlar
PeekaBoo_ Aslananne1 Allah’tan emzirme sütyeni kullanıyorum artık onun dışında da bralet takıyorum miss gibi
mombabyy Aslananne1 penti dışında kullanmıyorum sütyen ne şekilde atarsan at hiçbir sorun olmuyor 60 derecede atsan bile tavsiye ederim
Aslananne1 mombabyy ben yurt dışında yaşıyorum canım ama bi ara içindeyken almıştım pentiden sungerine zarar gelmedi ama telleri çıktı 🤦♀️
Binnur_cam Aslananne1 sporcu atlet tarzı yarım atlet tarzı giymeye başladığımdan beri rahatım kurtuldum sütyenden 😅 Fileler var sütyen yıkamak için ben onlarla yıkıyorum benimkileri yarım atlerleri bile bozulmuyolar 2 senedir kullanıyorum.