aslansmoms binnur64 bize hiç krem vermedi. İlk 2 gün çiş yaparken ağladı sonrasında hiç ağrı sızı kalmadı hızla iyileşiyo çok şükür.
binnur64 aslansmoms çok şükür bizimki sadece ilk gün ilk çişini yaptığında ağladı bide altını değiştirirken batikon dökünce ağlıyo çok
Cemosss Bende 3 aylıkken yaptırdım bardak felan koymadık çişi yarayı pişirir dedi doktor cabuk iyileştirir dedi her bez değiştirmede sargı bezine krem sürüp kapatıyodum
selverg binnur64 biz 27 günlükken yaptırdık sünneti ilk 3 gün her bez değişiminde kremlerini minik buzdolabı poşetine sürüp direk pipinin üstüne koyduk hiç bir şekilde el değdirmedik 3 günden sonra yine dokunmadan belden aşağısını yıkadık günde 2 kere. 1 hafta sonra da kremi ince bi tabaka şeklinde bezine sürdük 10 gün de iyileşti 🤲🏻
binnur64 selverg ben de hiç elimi değdirmiyorum ama sürdüğümüz kremler alt kısmına ulaşıyo mudur acaba
momysskaan Kızlar derinin yapışması olayı varmış sizde deriyi ileri geri ittirdiniz mi kafam karıştı benim 😏
Vldn0212 Bizde üç aylığız c.tesi akşam sünnet olduk. Sadece karton bardak koy dedi bide sarı bi krem verdi sabah akşam sür diye onun haricinde ben kantaron yağı kullanıyorum baya iyileşti gibi. Üç gün banyo yaptırmayın dedi bize doktor