Bedis- binnur64 5 gün boyunca teramijan ve dezenfektan sıktık her gün su da oturturduk. Hiç bi sıkıntı olmadı. Her bezi açtığımız da krem dezenfektan( batikon fısfıslı) Suan maşallah çok iyi yaptıralı daha 1 ay olmadı 🥰
Bedis- binnur64 Batikon bebekler için fısfıslı yapmışlar sanırım su gibi bir şey yani bi değişik gayet hoşuna gidiyordu sıktığım da
binnur64 @Poyrazsmomm @momysskaan @aslansmoms @Bedis- bize bunları yazdı doktor, bide batikon döküyorum ama çok ağlıyo her seferinde yaktığı için, sorum şu bunları günde kaç defa sürmeliyim? 3.gün iltihaplanma olabilir dedi sabunlu ılık suya oturtun dedi sizde öyle bi şey olmuş muydu
Bedis- binnur64 Yok bizde herhangi öyle bir şey olmadı. 2 gün falan bi Morarma oldu sonradan geçti yavaş yavaş iltihap durumu olmadı. Bize bu kremlerden hiç birini vermedi
aslansmoms binnur64 bize hiç krem vermedi. İlk 2 gün çiş yaparken ağladı sonrasında hiç ağrı sızı kalmadı hızla iyileşiyo çok şükür.
Glc9 Bizim de 1 hafta olacak yaptıralı ilk 2 gün günde 3 defa batikon sık sık da kantaron yağı sürdüm ilk 2 gün baya ödemliydi su toplamış gibi şişmişti şimdi indi çok şükür kabuk bağlamaya başladı tabi 5 gün de antibiyotik kullandık 12 saatte bir
binnur64 aslansmoms çok şükür bizimki sadece ilk gün ilk çişini yaptığında ağladı bide altını değiştirirken batikon dökünce ağlıyo çok
Cemosss Bende 3 aylıkken yaptırdım bardak felan koymadık çişi yarayı pişirir dedi doktor cabuk iyileştirir dedi her bez değiştirmede sargı bezine krem sürüp kapatıyodum
selverg binnur64 biz 27 günlükken yaptırdık sünneti ilk 3 gün her bez değişiminde kremlerini minik buzdolabı poşetine sürüp direk pipinin üstüne koyduk hiç bir şekilde el değdirmedik 3 günden sonra yine dokunmadan belden aşağısını yıkadık günde 2 kere. 1 hafta sonra da kremi ince bi tabaka şeklinde bezine sürdük 10 gün de iyileşti 🤲🏻
binnur64 selverg ben de hiç elimi değdirmiyorum ama sürdüğümüz kremler alt kısmına ulaşıyo mudur acaba
momysskaan Kızlar derinin yapışması olayı varmış sizde deriyi ileri geri ittirdiniz mi kafam karıştı benim 😏