Sasah1441 Cybelle kesinlikle katılıyorum şuan zaten her türlü sevimliler canım önemli olan ilerisi dediğiniz gibi psikolojik travma nedeni 😔 şimdiden yapılabilecek bişi varsa yapmak istiyorum bant ta çok tereddüt ettim saçına yapışacak canı acıyacak sıcak bakmıyorum
Sasah1441 mutlular hımm olabilir belkide birde saçı da hiç yok şuanda oda farklı gösterebilir 👍 tesekkür ederim
Sasah1441 Arenn 🙈🤣🤣 bant yapma diyorsunuz yani zaten hiç sıcak bakmıyorum da bugün bandana taktık bakalım nolcak 😊
Arenn Sasah1441 ya saçı yada derisi gerebilir canı acır belki bant alerji bile yapabilir tenine en iyisi çok sıkmıcak şekilde saç bandı ya da üçgen bant bence
25634700 Sasah1441 bende kepçe kulaklıyım😃 önceleri inanılmaz dert ederdim kendime. Sonrasında önemi kalmıyor ama yinede dikkat etmek lazım. Olmadı ameliyatla düzeltmek şart gibi. Çocuklar ergenler böle şeyleri çok içselleştiryor. Kwndimden bilyrm
Sasah1441 25634700 tek korkum o zaten 😔 şimdiki neslin psikolojisi hemen bozuluveriyor bizim zamanımızda bilmezdik öyle depresyon fln 🙈🤣🤣
Sasah1441 gchekobarlas canım benim içinde sorun değil ama çevremde kepçe olup büyüyen çocukların olumsuz dönüşleri oluyor diyenler var büyüyünce kendini beğenmeme özgüven eksikliği asosyal olma gibi sorunlar özellikle de ergenlik döneminde maalesef eğer ki düzelme imkanı varsa neden olmasın 🤷♀️
25634700 Bir de dikkat ettim bebeler doğunca aslnda kulakları yapışık oluyor sonra zamanla dilkat de etsen açılan açılıyor. Bu birqz yapısal da. Dikkat edin kulaklar aile bireylerine genelde benzeyeblyr
Sasah1441 25634700 anne ve babasına çekerse bizde sıkıntı yok dayı ve amcalarda da yok ama görümcemin oğlunda var maalesef çeker mi bilmem o kadar uzaklara 😁
Sasah1441 Ygz küçükken çok tatlılar canım benim de büyüyünce sıkıntı yapıyormuş çocuklar ergenlik döneminde özellikle Dr hiç sormadık :)) 5. Ay kontrolünde bi danışayım bende 🤔 tesekkür ederim
Mehmethan0920 Sasah1441 bu genetiğine bağlı olan birşey. Bantlamz ile geçmez ki 😃 ben de kepçeyim bırakın bizi kepçe kalalım öyle güzeliz biz 🤪
Mehmethan0920 Sasah1441 siz Ona bunu hissettirirseniz yani onun kepçeliğinin bedeninin parçası oldugunu onun bununla güzel oldugunu farkettirirseniz emin olun sıkıntı olmaz. 🥰
Sasah1441 Ygz erkek yiğenim var daha 13 yaşında ne görse ona hevesleniyor saçları uzattı kulağına küpe şimdiden 😁 bu nesil farklı nesil ne olur kestiremiyorum valla ❤️❤️
Sasah1441 Mehmethan0920 o zaman burda en büyük görev bizde 👍 haklısınız aslında ilerde arkadaş çevresi dalga geçer diye de tedirginlik var açıkçası
Laayla Sasah1441 ahahahah yaaa beeen beeen çok kepçeymişim bantlamış babaannem 😁😁 ama hala kepçeyim bi ara ameliyat olcam diye tutturmuştum etrafımdakiler abartıyorsun falan deyince vazgeçtim
Sasah1441 Laayla 😁 işe yaramamış yani genetik yazmışlar ama sizinde genetikse demekki ondan düzelmemiştir en azından denemişler 👍❤️❤️
Mehmethan0920 Sasah1441 benle çok dalga geçtiler ama umursamadım 😃 dayım çok dalga gecti torunu ve 3 çocugu kepçe doğdu. Oğluma hamileyken ultrasonda hep kulaklarına bakardım kepçe mi diye 😃eşim hep kulakları ne olur sana ceksin dedi durdu ama cekmedi maalesef 😂
Laayla Sasah1441 anne karnında gelişme geriliğinden mi ne oluyormuş tam bilmiyorum da kız olmamın verdiği bi alternatif var saçlarımdan belli olmuyor ama okul çağında dalga geçiyorlar ya o kaçınılmaz bi gerçek😁😁