Yaaaa Allah sizi! Ne diyim! Kadın size ne yapabilirim diye sormuş yok biz asla ayrı yatmayız, biz şöyleyiz böyleyiz, erken kalksa bile ayırmaz bizi kocam yanından cart curt! Yorumları okurken içim sıkıldı postu açan kadına üzüldüm! Tamam en kocasına evliliğine yatağına bağlı, kocasını elden kaçırmamaya çalışan kadın sizsiniz hepinize ödül versinler! Bu kadının bu yorumları okuyup evliliğini sorgulayıp doğum depresyonuna gireceği aklınıza gelmiyor değil mi! Bi de ballandıra ballandıra anlatmışsınız sizi en birinci eşler! Bak canım benim şimdi bu yorumların hepsini siliyorsun kafandsn. Benim de 2 aylık bir bebeğim var şimdi bu “karı koca nasıl olur”cu hanfendileri şoke edecek bişey söyleyim biz de ayrı yatıyoruz eşimle hayta biz salonda yatıyoruz bebeğimle eşim odada. Çalışıp erkek kalkan o, işe gidip eve ekmek getiren o. Tabiki eşim nası rahat ediyorsa öyle olcak! Evet ben de özlüyorum eşimle yatmayı, ancak bi geçici bi süre! Biraz zaman eşin seninle ayrı yattığından araya soğukluk girip eskisi gibi olmayacaksa vay halimize ! Bi de ortada bakıma muhtaç minicik bişey varken. Var gel 1 sene ayrı odada yat nolacak. Gayet eşimle ilişkimizi de yaşıyoruz aynı eskisi gbiiyiz de. Şimdi annesi kafamı rahatlatıyorum sana yapman gerekeni söylüyorum. İlk 1 sene mutlaka bebekle aynı odadasın bunu bi kere al cebine koy. İmkanın varsa eşinle olduğun odaya alıcaksın yoksa miniğinle yatmaya devam edeceksin annesi. Korkma üstteeki yorumcuların kocası gibi kaçmaz kocan. Şimdilik 3 ay bi dolsun eşinle de konuş ben ayrı yatmak istemiyorum senden bi birlikte yatmayı denesek de anne yanı beşiği al kendinize bi deneyin 3 ay dolduktan sonra. Hem baba hem bebe bi denesin bakalım noluyor. 2 hafta falan gözlemle. Diğer türlü sen eşinle yatssn inan uykundan hiç bi şey anlamıcaksın acaba kust mu acaba üstünü açtı mı.. eşimle yatacak diye omuukı haram olacak sana. Dediğim gibi ilk 1 sene mutlaka aynı oda farklı yatak. Bunu cebine koy çözümünü kendin yarat, ama yapabileceğini de söyledim zaten ben sana♥️ YouTube Osman gönünal yaz tüm videolarını izle canım. O neden aynı odada yatmanız gerektiğini anlatıyor. Yukarıdaki yorumların da hiiiiç birini takma kocanla aranı bozma. Hadi iyi uykularınız olsun♥️