AyseKa CatBoy ayet inşirah suresi falan var ama diğerlerini anlayamadım. Bir bilene gösterin muhakkak çünkü ayet yazıyor kötü bir şey yoktur diye düşünmeyin. Büyü de zaten ayetleri yazıp sonra arkasından başka şeyler yazarak oluyor bir de şekiller falan var yazıda
Tombikdonerartikcokpahali Beyninizikullanmakucretsizdir 😞 sil hemen görmeyeyim devam edelim bu oyuna 🤣
LaMamaDellaCicala CatBoy google translatenin kamerasina okut ne oldugu anlarsin sanirim kurandan sureler
Abcde12 CatBoy inşirah suresi nas felak ayetelkürsi ben kötü bişey okumadım tabi yinede siz bilirsiniz fakat en güzel dualar nazar ve beladan uzak tutsun diye okunan dualar mealine bakabilirsiniz.
canparelerim birbeneksiktim ya valla sorun bende mi anlamadım🙈 o kadar okudum düşündüm bi türlü anlam veremedim😅 sağolsun arkadaş aydınlattı da anladım sonunda😂 ama biri açıklamasa asla anlamayacaktım sanırım artık düşünür dururdum🤭😂
birbeneksiktim canparelerim Siz söyleyince yanlış anlamaya çok müsait olduğunu anladım bende 🤣🤣 hiç aklıma gelmedi vallahi
canparelerim Zeyan 🤣🤣😂 Allah razı olsun ya valla bunuda anlamamıştım😅 sanırım sorun bende, birleşik yazılan kelimeleri pek anlamıyorum, ayıramıyor muyum artık anlamadım gitti ama çözemediğim kesin😅😁🤭
canparelerim Tombikdonerartikcokpahali bunu anlamıştım ama😅 bazılarını anlayamıyorum dedim sende hemen abartma 🤪🤭