nrslkvnc mematiii vallaha bizde inanmadık duyduğumuzda 😂 doktor kontrolünde doktor bile duymuştu şok olmuştu 😊 bilinçli söylemiyor ama çok net anne diyo 😂
aysuuyenihayat Benim kızım 5.5 aylık beni görünce anne diyo sonradan annemmm demeyi öğrettim o şekilde söylüyo şimdş anneemm diye 🥰🥰🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
kums Benim bebeğimde 5 buçuk aylık yani aglarken anne gibi çıkıyor ama bilinçli olduğunu düşünmüyorum. Daha çok küçük bilinçli kelimesi olması için sizinkiler nasıl söylüyor hayret ediyorum maşallah yine de
Atlasligunler Sehercomak1301 ilk kelimesi babaydi ayını hatirlamiyorum. İlk cümlesi de çiş yapıyor baba oldu. 16 aylıkken 😍
Annegizem Sehercomak1301 komik ama 6 aylıktan beri farklı tonlarda hadi diyo hadiii haydiiiii hade hadeeeeee çocık sürekli komut verir gibi hadi diyo sonra çok net dede demeye başladı abi dedi 8 aylıkken anne dedi bütün bunlara bi ara takıldı bıraktı hala hadiiiii modundayız evde minik fatih yürek var hadi hadi hadi hadeeeeeeee😂
Aylincelik Annegizem aaa bizde 7 aylığız hadi hadi diyor herkese hadi diyor bide el sallıyor hadi gidin artık der gibi 😅😅😅
hayatmavii16 Benim oğlum 6.5 aylık ağlarken mızmızlanırken annniii diye söyler ama bilinçli değil tabi ama tatlı oluyor 😁 neyse dün sabah ben mama hazırlarken eşimin yanına koydum ilgilensin diye oda kucağına almış yatakta baba demiş tam diyemese de 🥲
Pnay Sehercomak1301 4 aylık falandı anne dedi, simdi 15 aylık ayda 3 kere felan anne diyor🤦hep baba dede
beyzacmvrc Sehercomak1301 5 ay 13 günlük ilk defa dün anne dedi 😍😍 yanlış mı duydum dedim ama eşim ve kayınvalidem vardı benden önce onlar söyledi aa anne dedi diye ve çok temiz şekilde söyledi anlaşılıyodu gayet 🤭🧿
ayazegemom Sehercomak1301 5aylikken emme diyordu bana ole sesleniyordu 9.ayda da baba ve dede demeye başladı 😂
_serapmila_ Sehercomak1301 5 aylıkken uykusun dan baba diye aglayarak uyandı 7 aylıkken anne mama dedi emmek istedigin de meme diyo şuan 10 aylık anne baba gel ver diyor