Opecert Sehercomak1301 anne tam 4 aylıkken cok net cıktı ağzından bir de 3 gün önce yine anne dedi 6 aylıgız
yasminmomy Sehercomak1301 5 aylıkken dede demeye başladı sonra baba mama dıyo 11 aylıgız henüz anne demedi ne zaman der bilemiyorum ama çok istiyorum demesini 😊
2delibirarayagelmemeliydi Sehercomak1301 4bucuk aylık falandı anne diyodu net şekilde ama bilincli değildi 7aylikken bilinci şekilde baba dedi
Bilge_Alparslan Sehercomak1301 6 aylık baba anne demesini sabırsızlıkla bekliyorum şuan 1.5 yaşında 😂🤣
buse8524 Sehercomak1301 ilk kelimesi anniii oldu üç buçuk aylıkken söylemişti oğlum görümcem duymuştu hâlâ da anniii diyor 6 aylık olduk
Torpiktospa Kimse ilk kelimesini söylememiş ki 😂 herkes babıldama dönemini kelime sanmış. İlk kelimesi demek bebeğin o nesnenin veya canlının adını bilinçli olarak söylemesi. Yani bababa demesi baba demiş olmuyor 😂
mobesebesir Sehercomak1301 9 aylıkken baba dede diyordu ama bilinçli değildi bence ilk bilinçli kelimesi pak(park) oldu 15 aylikti. Kışın uzun zaman dışarı çıkmamıştık arabadan indik parkı görünce pakk diye bağırmisti
NihansMom Sehercomak1301 4 aylıkken anne dedi 9 aylıkken arka arkaya büyük bı insan gibi Allah Allaaaah dedi ve ben tesadüfi video çekiyordum hadi anne de baba de diye o Allah Allah demeyi tercih etti 😂
Devakbra Sehercomak1301 6 7 aylıktı sanırım annemm diyodu şimdi 20 aylık Kübra, abla, kubili diye sesleniyor asla anne dedirtemiyorum
nrslkvnc mematiii vallaha bizde inanmadık duyduğumuzda 😂 doktor kontrolünde doktor bile duymuştu şok olmuştu 😊 bilinçli söylemiyor ama çok net anne diyo 😂