Anneumudu Zeynali ben bulaşık makinası tableti olarak tampa aldım şuan deniyorum iyi gibi ama daha bi kaç yıkama yaptım kesin bişey diyemiyorum ama yumuşatıcısını begenmedim. Yüzdey temizleyicisini de aldım onu da yarın deneyimleyeceğim.
Zeynali Anneumudu bu da aklımda olsun siz yine memnuniyetiniz değişirse yazarsınız olur mu hem benim için hem diğer arkadaşlar için faydalı olur 🥰
Zeynali aliarasguler teşekkür ederim canım çiftine bakacağım ama annem bulaşık tableti bardakları çiziyor demişti ondan hep uzak durdum ama belki suyundandir parlatıcı ayni kullanırız çünkü
aliarasguler Zeynali benim annem ve kayınvlsidem de memnun kalmadı ama ben tuz ve parlatıcı da hep kullanırım 3 yıldır hiç çizilme yapmadı deneyimlemen lazım bence makineye göre de değişebilir canım
Anneumudu Zeynali tabi yazarım. Yüzey temizleyicisini kullandım biraz önce. Cok yoğun parfümlü. Cigerlerimde hissediyorum kokusunu oysa cok da severim beyaz sabun kokusunu. Bide parlatıyor yazmışlardı pek değişmedi.
Karacahanim Zeynali Pril, Henkel tarafından satılan bir bulaşık temizleyicisi markasıdır. Henkel de boykot listesinde. Bilgilendirmek istedim.
Zeynali Elfelf475 bende ona bakmıştım bir yerde turkiyenin ilk yerli sıvı bulaşık deterjanı diyor bir yerde Almanya kökenli bir marka olan Henkel’in bir parçasıdır diyor Almanya da İsraile destek verdiğini açıklamıştı 😓 muallakta kaldım
Elfelf475 Zeynali ben de o yüzden bim şok tarzı bir şey baktım ama pek içim el vermedi onlara da. Bazı sayfalarda doğal olanlar var onları deneyeceğim
Deletedmom_75 Zeynali Bulaşık Makinesi için Porçöz markasını aldim sıvı olarak. Bingo krem aldım Peros markası çamaşır suyu aldım Ayni şekilde peros markası beyazlar için toz deterjan aldım Bioblas şampuan aldım Diş macunu Agarta aldım Ama henüz hic birini deneyimlemedim.
Zeynali Deletedmom_75 teşekkürler makinemde sıvı deterjan kullanamıyorum ama burda dursun💕 Bingo yumuşatıcı kullanırım hep memnunum birde peros deterjan alacağım memnuniyeti fazla görünüyor deneyelim bakalım Çamaşır suyu yoğun kıvamlı mi bu arada? Şampuan bende senelerdir bioblas kullanırım hatta 1000 ml bir şişe tam bir yıl gidiyor çok bereketli ✨️✨️ Dis macunu da yillardir Dr.c.tuna Çay Ağacı Yağı olanı kullanırım çok memnunum 💕
aliarasguler Zeynali ben memnunum cifi de gerçek CIF gibi hiçbir fark yok ama 101in ürünlerini denedim onlar için aynı şeyleri diyemeyeceğim memnun kalmadım şokun ürünleri de tam orta seviye
Zeynali aliarasguler doğrudur valla 5 senedir a101 ürünlerine mecbur kaldım elimde olunca da başkasına gitmedim derken etkisini bilemedim ama Bime tekrar abone olacağım inşallah ☺️☺️
asortikpanda Eyüp sabri tunceri kesfettim bende.sivi sabun,elde bulasik yikama deterjani,dis macunu,duş jeli (pembe olanina aşık oldum victoria secret bombshell in aynisi) hepsine bayildim tavsiye ederim Bulasik makinesi icinde porçöz jel aldim simdilik memnunum
Zeynali asortikpanda sag olun aklımda olsun 🥰 Eyüp Sabri Tuncer ürünlerini nerden aldınız koklamam lazım sıvı sabun ve duş jelini😍😍😍
Deletedmom_75 Zeynali Bende sıvı kullanmıyordum ama maalesef seçenek az olunca deneyimleyecegim 🤷 Evet çamaşır suyu domestos gibi olandan umarim beğenirim. Valla diş macunu markasininda Lgbtyi desteklediğini gördüm doğruluk payi nedir bilmiyorum hassasiyetiniz varsa araştırabilirsiniz. Umarim bu vesileyle herkes yerli malina yönelip ülkemizi kalkındıririz🤍
slnrcn Zeynali ben prima stoğumuz bitince molfix pure&soft a geçeceğim. Mamaları araştırdım onlar israil ürünü değilmiş.
Zeynali slnrcn bende sleepy den baby turco ya geçtim iki aydır kullaniyorum ama koku çok fazla alıyorum bezden mi kaynaklı bebeğimle mi alakalı bilemedim bir ara idrar yolu enfeksiyonu geçirdik yüreğim ağzımda hep ama enfeksiyonu olsa daha farklı olurdu bilemedim bende kafam karışık 🫠
Karacahanim slnrcn https://boykothareketi.com/ buraya marka isimlerini sorgulatıp boykot ürünü olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Bir çok mama boykot listesinde. Bende yeni öğrendim bebelac kullanıyordum. Çok memnundum mama değişikliğinin bebeklerde hazım sorunu yaptığını bildiğim halde boykota kararlı olduğum için yerli markaya gectim. Bebevit ve baby goat 2 marka var almak isteyenler için fikir olsun. Biri keçi sütlü diğeri inek.
asortikpanda Zeynali ben cagrı marketten aldim ama trendyolda filanda var.koklayamazsiniz cunku epey sıkıca jelatinliydi agiz kismi
basakhanim34 Zeynali fairy ve finishi bırakıp green clean e geçince o kokunun yüzde yüz gittiğini gördüm. Makinenin tuzunu vs ihmal etmeyip iki üç ayda bir makine temizleme yaparsanız gayet iyi yıkıyor hiçbir eksiği yok
Zeynali basakhanim34 doğrudur valla bahane ile kurtulmuş olayım genel sorun diye düşünüp üzerine dusmemistim ama kesinlikle haklısınız 🫠🤗
Zeynali Deletedmom_75 teşekkür ederim ama LGBT’yi destekleyen hangisi onu anlamadım 😟 çamaşır suyu domestos gibi bir şey arayışındaydim bu çok iyi oldu sag olun💕 Makinemin deterjan kapağı bozuk o yüzden tableti sıkıştırıp atarım o yüzden jel ya da sıvı kullanamıyorum bende 😓😓
Karacahanim Mintax bulaşık makine tabletini kullanan var mı hanimlar? Memnun kaldınız mi bende onu almayı düşünüyorum elimdeki fairiler bitince.