CizerBirAnne Zeynali benim annem kullanıyordu ondan, hatta ikiye bölüp kullanıyordu ona rağmen memnundu.
Svartbabe Instagram kullanıyorsanız boykot ürünlerine müadil ürünler öneren sayfalar var alternatürün diye
Birprenscik Zeynali bulaşık makinem yok toz deterjan olarak bulaşık deterjanı olarak bingo kullanıyorum yumuşatıcı ABC kullanıyorum memnunum. Çamaşır suyu mintax kullanıyorum, yüzey temizleyici asperox kullanıyorum. 😊
Zeynali Elfelf475 bende ona bakmıştım bir yerde turkiyenin ilk yerli sıvı bulaşık deterjanı diyor bir yerde Almanya kökenli bir marka olan Henkel’in bir parçasıdır diyor Almanya da İsraile destek verdiğini açıklamıştı 😓 muallakta kaldım
basakhanim34 Zeynali elde bulaşık deterjanı da bulaşık tableti de iyi bence. Bulaşık makinesinde ağır kimyasal kokusu olmuyor
Zeynali basakhanim34 bu çok önemli benim için makinede yıkanmış bardaktan su içemiyorum sadece su içerken kimyasal kokusu alıyorum o😟
Zeynali Marbling35 İnternet alisverisini kartla yapıyorduk onda da troy kart sanırım ona geçeceğiz ✨️
Zeynali Papatya28-23 bende ona bakmıştım bir yerde turkiyenin ilk yerli sıvı bulaşık deterjanı diyor bir yerde Almanya kökenli bir marka olan Henkel’in bir parçasıdır diyor Almanya da İsraile destek verdiğini açıklamıştı 😓 muallakta kaldım
aliarasguler Zeynali BİM’in kendi cifi ve bulaşık tabletini ve bütün temizlik ve yiyecek ürünlerini kullanıyorum boykottan öncede hep onları kullanıp yıllardır kendi çapımda boykot yapıyordum zaten ben çok memnunum hepsi de iş görüyor canım
Zeynali aliarasguler teşekkür ederim canım çiftine bakacağım ama annem bulaşık tableti bardakları çiziyor demişti ondan hep uzak durdum ama belki suyundandir parlatıcı ayni kullanırız çünkü
basakhanim34 Zeynali fairy ve finishi bırakıp green clean e geçince o kokunun yüzde yüz gittiğini gördüm. Makinenin tuzunu vs ihmal etmeyip iki üç ayda bir makine temizleme yaparsanız gayet iyi yıkıyor hiçbir eksiği yok
Anneumudu Zeynali ben bulaşık makinası tableti olarak tampa aldım şuan deniyorum iyi gibi ama daha bi kaç yıkama yaptım kesin bişey diyemiyorum ama yumuşatıcısını begenmedim. Yüzdey temizleyicisini de aldım onu da yarın deneyimleyeceğim.
Zeynali Anneumudu bu da aklımda olsun siz yine memnuniyetiniz değişirse yazarsınız olur mu hem benim için hem diğer arkadaşlar için faydalı olur 🥰
aliarasguler Zeynali benim annem ve kayınvlsidem de memnun kalmadı ama ben tuz ve parlatıcı da hep kullanırım 3 yıldır hiç çizilme yapmadı deneyimlemen lazım bence makineye göre de değişebilir canım
Anneumudu Zeynali tabi yazarım. Yüzey temizleyicisini kullandım biraz önce. Cok yoğun parfümlü. Cigerlerimde hissediyorum kokusunu oysa cok da severim beyaz sabun kokusunu. Bide parlatıyor yazmışlardı pek değişmedi.
Karacahanim Zeynali Pril, Henkel tarafından satılan bir bulaşık temizleyicisi markasıdır. Henkel de boykot listesinde. Bilgilendirmek istedim.
Elfelf475 Zeynali ben de o yüzden bim şok tarzı bir şey baktım ama pek içim el vermedi onlara da. Bazı sayfalarda doğal olanlar var onları deneyeceğim