Selcen1 Sudecmn normalde 1000 TL gibi düşünüyorum ama biraz daha yardımcı olurum bende satıp bebeğime kışlık kıyafet almayı düşünüyorum. Boyum 160 10 cm topuklu ayakkabıyla giydim kilom 60 sadece 2 3 saat giydim sonra hemen çıkardım birdaha kullanilmadi ☺️
Sudecmn Leyhakk Evet baktım şimdi çok güzeller favoriye kaydettim aklımda bulunsun teşekkür ederim 😍🫶🏻
Sudecmn Damla_eflin Aa öyle mi hiç bilmiyordum ınstgramdan filan gördüm de peki orda kiralama yaptıysanız veya satın aldıysanız memnun kaldığınız sayfa varnı❤️ Çünkü BAKIYORUM tesettür abiye diye hep eski modeller çıkıyor
Damla_eflin Sudecmn Size Birkaç Tanesini Atayım Gercekten Güzel Geliyor Kiralamada Kıyafetler 😊 Gardropsta Refka Tesettür Giyim Gerçekten Kiralama Olsun Falan Gayet Güzel 😊 Instagramda Dumanbutik Var Canım Tavsiye Ederim Hemde 2. Elden Daha Uyguna Satıyorlar ❤️
Miracinannesi52 Sudecmn canım merveakyuz instagram şuan burda indirim var abiyelerde ordan da bakabilirsin istersen ben bir tane aldım 500 tlye çok güzel geldi
Sudecmn Miracinannesi52 Canım yazdım ama çıkmadı hesap sen satıyor musun o aldığın elbiseyi resim atar mısın
alpinannesi__ Bu abiyeyi almıştım eşimin kuzeninin düğünü için ama bunlar böyle elbiseler giyinmediği için giyinmemiştim fiyatta ikimizi de tatmin edecek bir şekilde anlaşırız düşünürseniz 💕
ahsenmomm Sudecmn bunlar sıfır bu arada canımcım 🌸 şimdi bebeği sallıyorum biraz sonra bakıp yazayım olur mu unuttum şimdi 🤦🏻♀️38 ve 40 bedenler ama🌸 fiyatta yardımcı olurum 🌸
Sudecmn ahsenmomm Evet baktım şimdi canım siyah 40 beden olan 1.550 olur demişsiniz Fatma kılıçta mağaza aynısı 750₺ siz neden bu kadar pahalı satıyor sunuz
ahsenmomm Sudecmn biliyorum orada aynıları var fotolarını kullandım oranında zaten ama ben kumaş kalitesi daha güzel bir yerden aldım kendim aldığım fiyat dahi 1100 dolayısıyla üstüne koyup satıyorum . Siz oradan tercih edebilirsiniz 🌸 Benim için kumaş kalitesi önemlidir 🌸