Leyhakk Sudecmn canım dolap hesabım bu zaten iki abiyem var çok çok uyguna da verşyorum bakarsan sevinirim 🌸 dolap: leylhakn
Sudecmn Leyhakk Evet baktım şimdi çok güzeller favoriye kaydettim aklımda bulunsun teşekkür ederim 😍🫶🏻
enercisizkaldimanne Sudecmn canım bu var bende hafif kuyruklu istersen detaylı resminide çekerim. Sadece nişanımda giydim nişanım evde oldu
Damla_eflin Sudecmn Gardropsta 2. El Abiye Kiralık Vs Cok Uyguna Varlar Bi Oraya Bakın Ben Hep Ordan Kiralarim Yada Alırım ❤️
Sudecmn Damla_eflin Aa öyle mi hiç bilmiyordum ınstgramdan filan gördüm de peki orda kiralama yaptıysanız veya satın aldıysanız memnun kaldığınız sayfa varnı❤️ Çünkü BAKIYORUM tesettür abiye diye hep eski modeller çıkıyor
Selcen1 Sudecmn normalde 1000 TL gibi düşünüyorum ama biraz daha yardımcı olurum bende satıp bebeğime kışlık kıyafet almayı düşünüyorum. Boyum 160 10 cm topuklu ayakkabıyla giydim kilom 60 sadece 2 3 saat giydim sonra hemen çıkardım birdaha kullanilmadi ☺️
Damla_eflin Sudecmn Size Birkaç Tanesini Atayım Gercekten Güzel Geliyor Kiralamada Kıyafetler 😊 Gardropsta Refka Tesettür Giyim Gerçekten Kiralama Olsun Falan Gayet Güzel 😊 Instagramda Dumanbutik Var Canım Tavsiye Ederim Hemde 2. Elden Daha Uyguna Satıyorlar ❤️