Oglum00 gocebebirbayan araba var da ev malesef. Alttaki anne bugüne kadar ki en büyük pişmanlığın ne?
Hsretnehir Oglum00 düşünmeden verdiğim kararlar sonrası büyük pismanlik alttaki anne eşinizin ailesiyle anlasiyormusunuz?
dunyaharikasi Hsretnehir evet hemde çok iyi❤️ Altta ki anne bu hayatta olmasını istediğin en büyük hayalin nedir
ceylinada2023 nurellaensar bebeğimi hayırlı sağlıklı bir evlat olarak buyutebilmek ❤️ alttaki anne en çok korktuğun şey ☺️ öyümceeekk korktun mu geldi aklıma bı an 🤣🤣🤣🤣🤣
NaimeYilmaz ceylinada2023 Her türlü haşereden korkuyorum :) Alttaki anne eşinden gizli para biriktiriyor. 🤭
Pikapikapikacuuu NaimeYilmaz Hiç yapabildiğim bir şey değil 🤭. Ben genel olarak para biriktiremem zaten 😂. Altakki anne Kpss ye hazırlanıyor ve onun için erkenden kalkıp ders çalışıyor.
Elfgrn Pikapikapikacuuu hayır pek vakit yok o yüzden girmedim o toplara Alttaki anne çaydan çok kahve içmeyi sever
halimela Gamzelibulut eşimi çok seviyorum sevgisini sorgulamiyorum bana kızına verdiği değer dünya ya bedel altaki anne kendine vakit ayırabiliyormusun özel ihtiyaçların için 😴
Hanife2109 Damla_eflin anaokulu öğretmeniyim ve çalışamıyorum bebeğimle başlayacağım işe iki yaşına gelince alttaki anne ailenden bebeginin bakımı için destek görüyor musun
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Hanife2109 evet annemden fazlasıyla görüyorum. Alttaki anne şuan iki kişiyle konuşmuyor.
[silindi] Tomris34 Evet uykusuzum oğlum diş çıkarıyor 😵 Altta ki anne 3 çocuk yapmayı düşünüyor. Çünkü kalabalık aileyi çok seviyor.
pinkooo_02 ALPARSLAN_bey evet hem görümce hem kaynanayi boğasim geliyor Alttaki anne kocasının ailesiyle anlaşamiyor hatta konuşmuyor
Azra41 pinkooo_02 Ay evet hatta 5 aydır gorusmuyorum 😂 boğmak değil öldüresim bile geliyor skgssggshshs. Altta ki anne bebeğim buyusede rahatlasam diyor musun ?
Oguzhanasil2023 Evet diyorum özellikle de 1 haftadır çok istiyorum uyumuyor çünkü 😭😭😭 Altta ki anne çalışan bir anne misin ?
AyEmRa Oguzhanasil2023 hayır çalışmıyorum. Bebeğimle Doya doya vakit geçirmek paha biçilemez Eşinle aran eskisi gibi mi ?
leyla23 Oguzhanasil2023 hayır çalışmıyorum. alttaki anne misafirliğe gitmekten veya misafir gelmesinden hoşalanır mısın?