Yagmurtanesi aura_meselesi_bu_sekerim Seviyorum demek zordur herzaman Boş bir laf gibi gelir Dur soyleme yanlızca bak banaa Gözlerin soyler nasil olsa … Bora Öztoprak : Seni seviyorum ( 90 lar mi bilmiyorum ama çok eski bi şarkısı 2000 lere de ait olabilir bilemedim) 😇
Sontvbukucu aura_meselesi_bu_sekerim başlığı gorur gormez kafamda caldi sarki jfjsjak Metallica ❤ Let my heart go Let your son grow Mama, let my heart go Or, let this heart be still
Birminikaslan aura_meselesi_bu_sekerim valla benim için eski degil hep favorim doksanlar hatta bana 90lardn gelemedin diyorlar bazen 😁😁
Kizannesiiiii aura_meselesi_bu_sekerim ardına bakma yolcu gece almaya geldi seni benden Beni bir daha sorma yolcu arama gittiğin yerden
sarmaliklahana aura_meselesi_bu_sekerim Hülya Avşar söyleyen Suat Suna söz müzik Sensiz kaldım inan ki dünyama gün doğmuyor Günahım neydi tanrım, hasretin çekilmiyor Yüzünü görmeden açılarım tükenmiyor Vurdun gittin insafsız hiç mi için yanmıyor? 🤌🤌🤌🤌🤌💥
Yyozcan aura_meselesi_bu_sekerim sen en güzel baharın yağmuru, bekliyorum bir gün gelirsin diye… sensiz soldum, açmam kimselere. Onur Mete ne de güzel söyler
Elisaseleda aura_meselesi_bu_sekerim Tülay Maciran yıllarımı ber Ali Haydar güçlü munzurun dağlarında
hermionegrangerr_ aura_meselesi_bu_sekerim haydi simdii gel sensiz olamam kii Haydi simdi gel yalniz kalamam kii
AlinaEmreHan1 AlpArslan1902 Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz Sen bile tutamazsın yıldızlar tutamaz (Bu da çocukken en sevdiğim şarkı ne yaşadıysam artık 😂) Benimde 😂😂😂
keloglan aura_meselesi_bu_sekerim Ebru Yaşar Zehir oluyor geceler İnan uyuyamıyorum Sabahlar ışık saçmıyor Şu an inan ağlıyorum Seni çok seni çok seni çok SEVİYORUMMM Dinleyip dinleyip sebepsiz aglardım geceleri 😅😅
fatmagulozdemirel9521 Hakan Peker Hüzünler kaldı bende, hasretin kaldı bende Bitmeyen ozlemimde sen kaldın bende .. Harika bir şarkıdır çok severim
aura_meselesi_bu_sekerim fatmagulozdemirel9521 Hakan pekeri ilk karam şarkısıyla bi de unutmadım seni unutamadım şarkısıyla tanımıştım