aura_meselesi_bu_sekerim tubatgn şimdi ne yarışma kaldı ne bise Keşfetme düşen kendince yarışı kazanıyor dimi 😏 Bi de Tarkanin dünya kupası şarkısı vardı ARAR BULURUZ İZİNİİİİİİİİ ❤️❤️🇹🇷
MadamMommy aura_meselesi_bu_sekerim göksel in o şarkısında ben de intikam hırsına bürünürdüm lisedeydim ama ortada kimse yok sarki psikolojisi tamamen😂😂
aura_meselesi_bu_sekerim MadamMommy demekki bi bende olmamış o Artk ne yaşadıysak elimizde tuşlu tlfn bile yok düşün 🤦♀️😂😂😂
aura_meselesi_bu_sekerim BelaCivciv vay be Levent yüksel deyince sultanım diye bi şarkısı daha vardı 🙂
eymenin_annesi34 aura_meselesi_bu_sekerim ay ne girerdil be ne zamanlardı yeni nesil bilmicek ne acı 😂
aura_meselesi_bu_sekerim eymenin_annesi34 bi de şey var bi türlü açılmayan şifrelerini unuttuğumuz MSN ler 🤷♀️😂
aura_meselesi_bu_sekerim ogulluana yorumda ki her şarkıyı sıraya koydum 90 lar olduğu için Onu da dinleyeceğim 😌❤️ şimdi
Birminikaslan aura_meselesi_bu_sekerim İnadı bırak yanıma yanaşıver artık Batacağımız kadar aşkın içine battık Aşk denilen buymuş, çok ciddi bir duyguymuş Ona inanların hali maalesef buymuş (Mansur Ark Maalesef) Ay cocugu uyuturken nasıl geldi aklıma😀😀 uyutup dinleyin bari
aura_meselesi_bu_sekerim Birminikaslan dinle dinle eskiye dalıp gidiyorsun hem üzülüyorsun ama üzülmek tatlı geliyor öyle bise 🙂❤️🤷♀️
Birminikaslan aura_meselesi_bu_sekerim valla benim için eski degil hep favorim doksanlar hatta bana 90lardn gelemedin diyorlar bazen 😁😁
Yagmurtanesi aura_meselesi_bu_sekerim Seviyorum demek zordur herzaman Boş bir laf gibi gelir Dur soyleme yanlızca bak banaa Gözlerin soyler nasil olsa … Bora Öztoprak : Seni seviyorum ( 90 lar mi bilmiyorum ama çok eski bi şarkısı 2000 lere de ait olabilir bilemedim) 😇