Ayfa1608 RedFlower_ ben hayıt suyunu kullandım. Pcosum var adetlerim hep düzensizdi. Bekarken sürekli kullandım eblendiğim ay hamile kaldım. O bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar istediğimiz zaman tohumundan çay yaparak düzenli içtim o ay hamile kaldım. Şimdi 4 günümüz kaldı 7 aylık olcak bebeğim😊 ben aslında hamile kalmak için değil de adetlerim düzene girsin diye alıyordum bekarken. Yumurtalıkları güzel çalıştırıyormuş aktar da demişti doktorum da.
Ayfa1608 RedFlower_ evet aktardan almıştım. 1 su bardağı suyu kaynat altını kapat, 1 tatlı kaşığı tohumdan at 5 dk kadar beklet süz iç. :)
Ayfa1608 RedFlower_ günde 1 defa içsen yeter. Gününü tam bilemiyorum çünkü ben adetim geciktiği zaman adet olmak için içiyordum olana kadar. Onu netten araştır canım şimdi yanlış bişey demiyim. Ama hamile olduğunu falan öğrenirsen bırak.
OzgeSyr_ Bende kullandım faydasını görmedim hatta kıst myomu olanlar kullanmamalı diye de biliyorum kullanırken hamıle kalmak da sıkıntı yaratabılır cok iyi araştırılması lazım bu tür seylerin, kadınlara özel vitaminler var onlara baktınız mı
Ayfa1608 RedFlower_ öyle düşünme. Zamanı gelince rabbim veriyor. Bir de folik asit başla. Ben gebelikten 3 ay önce başladım. Folidoce kullanmıştım. Yanında da hayıt tohumu. 3.ay hamileydim. Sen istemesini bil rabbim zamanı gelince veriyor. Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim inşallah
OzgeSyr_ RedFlower_ hamilelik için vitamin diye araştırdıgnda cıkar canım marka marka var gttgın doktor varsa verıyor ama özelde ucretli oluyo tabi bende almıştm ama neyden fayda gordum hıcbırınden ne zaman ki kabul ettim kendı kendıme dedim bebegım olacaksa elbet bi gün olacak diye 3-4 ay sınra kendılıgnden oldu
Ayfa1608 RedFlower_ sağlık ocağı sadece folbiol yazıyor. Onh da kimi doktor öneriyor kimi doktor önermiyor. Benden önce arkadaşım da folidoce kullanarak hamile kalmıştı bende o yüzden folidoce kullandım. Sen hangisini almak istersen. Yazılmayanları direk parayla eczaneden alablirsin
OzgeSyr_ RedFlower_ inşallah canım en hayırlı zaman da rabbim sağlıkla nasip etsin, zamanı var demek ki, onlar gelceği zamanı biliyo hatta sana tavsiyem kafana takmamaya calıs gez gezebıldıgn kadar eşinle keyifli vakıt geçirmeye çalış akışına bırak hayatını olduğu zaman olsun❣️