expelliarmus RedFlower_ kaynamış suyun içine bir tutam atın 5 dakika beklesin ağzı kapalı olsun bardağın demlensin güzelce . Sonra süzün suyunu için. Sabah kahvaltıdan sonra akşam da yemekten sonra yapın böyle taze taze . 1 ay yapın
expelliarmus RedFlower_ bu arada ovülasyon testi de alın. Adetiniz bittikten sonra yapmaya başlayabilirsiniz . Tam yumurtlama günü ve sonrası 1 gün boş tekrar ilişki yani gün aşırı ilişki olursa insallah hemen hamile kalırsınız 🧿
RedFlower_ expelliarmus canım benim. Eşim benim şehir dışında her zaman yanımda olmuyor işten dolayı çatlama iğnesi olcaktim eşim düzenli yok diye Olamadım Yani ne kadar paydasi olur bilmiyorum testij
expelliarmus RedFlower_ doktor takibiyle de olur tabi yumurtlayıp çatlama iğnesiyle daha garanti. Eşiniz o zamana denk gelirse yaptırın☺️
Mirabia RedFlower_ bendede pcos vardı evliliğimizde hiç korunmadım 4. Ayda adetimin üzerine hayıt otu içtim 5 gün göğüslerim falan aşırı derecede şişince korktum ve bıraktım meğer hamile kalmışım ondanmıdır bilmem şimdi 2. Yi düşünüyorum korunmuyorum eğer olmassa bu ay sonu tekrar deneyeceğim bakalım kalacakmıyım
Ayfa1608 RedFlower_ ben hayıt suyunu kullandım. Pcosum var adetlerim hep düzensizdi. Bekarken sürekli kullandım eblendiğim ay hamile kaldım. O bebeğimi kaybettim. Sonra tekrar istediğimiz zaman tohumundan çay yaparak düzenli içtim o ay hamile kaldım. Şimdi 4 günümüz kaldı 7 aylık olcak bebeğim😊 ben aslında hamile kalmak için değil de adetlerim düzene girsin diye alıyordum bekarken. Yumurtalıkları güzel çalıştırıyormuş aktar da demişti doktorum da.
Ayfa1608 RedFlower_ evet aktardan almıştım. 1 su bardağı suyu kaynat altını kapat, 1 tatlı kaşığı tohumdan at 5 dk kadar beklet süz iç. :)
Ayfa1608 RedFlower_ günde 1 defa içsen yeter. Gününü tam bilemiyorum çünkü ben adetim geciktiği zaman adet olmak için içiyordum olana kadar. Onu netten araştır canım şimdi yanlış bişey demiyim. Ama hamile olduğunu falan öğrenirsen bırak.
OzgeSyr_ Bende kullandım faydasını görmedim hatta kıst myomu olanlar kullanmamalı diye de biliyorum kullanırken hamıle kalmak da sıkıntı yaratabılır cok iyi araştırılması lazım bu tür seylerin, kadınlara özel vitaminler var onlara baktınız mı