Dtk0607 tekbasimabakiyorum şaka bir yana gelirin ne kadar artarsa giderin de o kadar artıyor lafı çok doğru tabiki de bizde birikim yapıyoruz. 2 yıllık evliyiz yeni araba aldık onun kredisi bebeğimizin masrafları derken bir kaç ay zorlanacağız yoksa tabiki yetiyor şükür.
Zeyneprabia Dtk0607 çok şükür arabanızı almışsınız darısı bize borç yapmadan mal sahibi olunmuyor gerçekten
tekbasimabakiyorum Dtk0607 tabii ki öyle. Gelir arttıkça şunu da alayım, şunu da yapayım, şuraya da gideyim moduna giriyorsun ve o harcama hiç azalmıyor
kums seniyirimmisdafaa evimiz kira eşim 15 bin alıyor 3 kredimiz var . Ben bu sayfadan çekiliyorum.. ama doğum iznindeyim sonra biraz daha rahatlariz inşallah 😌
Zeyneprabia Beyninizikullanmakucretsizdir ne alaka niye kocaların maaşını yarıştırma derdinde olayım ? Bu devirde kim nasıl geçiniyor diye sordum sadece yoksa biriinin kocası benim kocamdan az alsa banane çok alsa banane
Dtk0607 Zeyneprabia çok şükür. Gerçekten artık mal mülk sahibi olmak çok zorlaştı. Allah herkese istediği gibi ev araba nasip etsin inşallah. 🙏🏻
gergo Zeyneprabia trendyol expreste eşim dagıtım sayısına kampanyalara göre değişiyor. Ortalama 45 50
Sebusebu Zeyneprabia eşim 40 ben 25 alıyorum. Özel sektördeyiz finans beyaz yaka. Çok rahat yaşıyoruz borç ödüyoruz
ArvenMom Zeyneprabia eşim apple çalışıyor yazılım uzmanı maaş bilgisi yasak harcama ihtiyaca yada keyfi gezmeye bağlı
selimhankerem Fusunf aynen bende merak ettim eşim o kadar operasyona katılıyor ek maaş aldığını göremedim