Polannem
OzlemDoganay
selimhankerem
Fusunf
selimhankerem
Ne saçmalıyorsunuz siz tanımadığınız insan hakkında sahte falan diye Esk Polis Özel harekat daire başkanlığında komiser yardımcısıyım yolunuz düşerse buyrun gelin sizi ağırlarım.
Kadrolu polis gibi çalışmıyoruz biz. Fazla çalışma ve ek ödemelerimiz var girdiğim göreve ve tuttuğum nöbete göre tabiki değişir maaşım 2-3 ayda bir görevlerimiz oluyor şehir veya ülke dışına çıkıyoruz kendi görev yerimde veya kendi karargahında tuttuğum nöbet ile yurtdışında tuttuğum nöbet bir olabilir mi tabiki farkını alıyorum diğer birimlerden ayrı olarak Özel harekat ve istihbarat birimlerinde görev yapanlara ek % 35 oranında zam yansıtılır. Ortalama 40 bin civarı alıyorum ama dediğim gibi bu ham para değil o ay fazladan ne yaptıysam maaşıma yansıtılır %35 oranında sadece ben değil Özel harekat ve istihbarat birimlerinde çalışan her personele, tanımadığınız insan hakkında daha açıklamasını bile yapmasını beklemeden bu şekilde şeyler yazmanız çok çirkin.. sahte dediğiniz insan buradan kaç tane kadına kadın sığınma evine yerleştirdi biliyor musunuz
@Fusunf sizi zaten daha önce bir tartışmada bir bayana karşı uslupsüzlüğünüzden dolayı engellemiştim forumun bu yönü çok kötü Ben sizi engelledim sizin yorumlarınızı görmüyorum istemediğim taktirde ama siz benimkini görebiliyorsunuz. Birebir bana yorum yaptığınız için açıp okudum yoksa sizin yorumlarınızı hiç görmüyor okumadan geçiyorum. Çok doğru bir karar vermişim.