Elifsu aynen 1 gün bakmadı. Hastanede yanımda kaldılar annemde vardı tabi. O zaman bi sabahladı o kadar. Onun dışında hep tektim annem 1 gece kaldı yanımda sadece. İstesem çok uzun da kalırdı ama eşim rahat edemedi o kalsa bu sefer o da kaynanamı çağıracaktı vs.. hatta ben ramazan ayında doğum yaptım annemin kaldığı gün kaynanam aradı kızım annen bi pilav yapabilir mi iftarı beraber yapalım. Ben yeni doğum yapmışım kadın iftar düşünüyor . Yapamaz dedim. kaynanamların dükkanı var çalışıyorlar güya çalışıyoruz eve inip yemek yapıcam ben annende bi pilav yapsın ben sana getiririm yemekleri yeriz diyor. Git ne yiyosan ye bide sizi mi ağırlayacak benim annem yiyip kaçıyorlar. Maksat pilav değil zaten yemek yapacak kadın iki dk pilavda yapar. Maksadı annemi rahat ettirmeyecek. Ne bi takı taktılar ne hastaneye bi çikolata aldılar. Annem demese almazlardı da sonradan. Çoook uzattım ama kısacası ne kaynanam ne de annem senin bebeğine biz baktık diyemezler demelerine müsaade etmedim. Sende yeter yani bu kadar çocuk 2 aylık olmuş nerdeyse kırkında çıkmış boyle rahatlığa alışma derim. Madem rahat etmek istiyosun kaynanan annen gibi olmaz ayrıca senin bebeğine bakmak zorunda değil laf etsen git evine der yani haklı olarak. Daha da uzatırsan evine geçtiğinde bile karışırlar demedi deme.
@Belissimo