Mlk026
Merhabalar
Bakın siz beni yanlış anladınız ben bu sebeplerden dolayı yaşanan olaylara söylediğim bir şey yok yerinde bende olabilirdim empati yapamayan düz mantık bir insan değilim.
Ki bende emzirme sürecinde sorunlar yaşadım vs vs, ama karşı taraf bunları ifade etmeden direk sevmiyorum dedikçe ben bazı şeyleri anlatmaya çalıştım
karşı taraf ile olan İletişimsizlik ve onların ifade biçimi yanlıştı
Karşı taraf bana şahsıma hakaret eden cümlelerle nasıl gelirse kusura bakmasın bende tamam diyip oturup susacak biri değilim bende bir o kadar gidiyorum.
tutup kimsenin anneliğine Laf etmiyorum Kİ banane. Onlar cümleleriyle kendilerine bunu söyletiyor. Bi bilmişler sevmiyorum sevmiyorum abi neyi sevmiyorsunuz detay versenize bende yardımcı olabileyim elimden geleni yaptım
Onların Emzirememe sebepleri söylediğiniz sebeplerden dolayı olsa tamam diyeceğim saygı duyarım ama onlar bunu böyle ifade etmeyip direk emzirmeyi sevmiyorum algısı verdiklerinde ben ister istemez gerildim. Nasıl ya diyorum nasıl olabilir.
Birini sevmezsiniz görüşmezsiniz evet olabilir göğüs problemi olur emzirilmeyebilir tabiki ama bu bu emzirme sevmiyorum diyebileceğimiz Ya ben emzirmeyi sevmiyorum diyip kesebileceğimiz bir şey değil diye ifade etmeye çalışıyorum sadece
Emzirmeyi sevmiyorum uyutmak zor uyutmayı sevmiyorum diyebileceğimiz bir şey değil. Bende emzirirken uyuturken sorun yaşıyorum ama bir kez demedim emzirmeyi sevmiyorum diye.
Onlar bu durumu keyfi imajı verdikleri için tarafımca kendilerine bu tür cevaplar geliyor. Ya bu imajı vermeyecekler yada gelecek cevapları göze alacaklar.
Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum bende o kitabı aldım ama inanın okumaya bir türlü fırsat bulamadım yani Yani uzun süredir kızım aşırı huysuz uyumuyor göğüsümden ayrılmıyor zombi gibiyim 🙈
Heh bakın bende size yaşadığımı söyledim açıklama ile ama şunu iddia etmedim, ben kitap okumayı sevmiyorum, ben emzirmeyi sevmiyorum
beni anladığınızı düşünüyorum