Zeliff alonee yorum yaparken gitti🥴 biz herkese hoşgörüyle yaklaşmaya çalışırken neden bu düşmanlık anlamıyorum.
alonee Zeliff herkese saygı duyarım ilgilenmiyorum da zaten. Ama Peygambere yapılan hakaret bu, şov ne demek ya. Bu din nasıl kuruldu, ne mücadeleler verildi böyle sıfatsızlar için mi yazık
Yagmur_24 Sontvbukucu ben varım ya aşırı saçma ama sondan bir önceki tırnaktan başlarım her zaman herrrr zaman bebeme de ordan başlıyorum😂😂😂
Sontvbukucu Yagmur_24 hdjaa bebeme mecbur karışık kesiyorum durmuyor diye de kendime normal bas parmaktan baslarim 😂
Zeliff alonee sevmiyor olabilir ama herkes herkese saygı duymak zorunda. Hakaret vs neden ya🤦🏻♀️ okurken şok oldum iki üç defa okudum
alonee Yagmur_24 hayır öyle demek istemedim, bu din nasıl kuruldu nasıl mücadeleler verildi bilmiyorlar anlamında. İsyan var cümlemde
Arensmoms evva17_ evet öyle bilgi var. Noelde süslememek daha doğru olur. Yani bence önemli olan niyetin ne oldugu ama ben yine emin olamadığım bir konu hakkında fetva vermiyim:)
evva17_ Arensmoms evet aslında niyet önemli bir de Noel 25 Aralık’ta kullanir biz yılbaşını yani yeni yıla girmeyi kutluyoruz aile arasında onda zaten 31 Aralık 1 Ocak oluyor günlerde tutmuyor
Zeliff Prensesannesii44 başka bir din dil ırktan olan birine böyle davranması biraz şov olmuş peygamberin gibi bir şeydi. İnanmayabilir normaldir ama bu biraz şov oldu.
Papatyam01 evva17_ şu olayı anlasalar ülke olarak genel kültür olsun cahilliğin azalması olsun ⅗ sene ileri gidecez de işte
Prensesannesii44 alonee tamam yani çam falan süslemek günah denmesi sacmada bende tırnak olayı için yabancıların süslü oval badem falan dedim de bu yorum cidden saçma peygamberi katmak ne alaka
defnezumram Prensesannesii44 noeli kutluyoruz zannnediyorlar halbuki noel 1 ocakta bile değil çam ağacına noel baba koymazsın olur biter abartılıyor bence bu durum kesinlikle. Dedikodu yapmakta günah yapmıyor muyuz tabiki hayır.
Prensesannesii44 defnezumram ben bı şey diyince kötü oluyorum ama yine söylüyorum ülkede 8/9 yaşında kizlar süslendirilip babası yaşında adamların koyununa itildi bunu yapanlarda aşırı dinci(!)tayfaydi o sevap ama ağaç süslemek günah onlara göre gerçekten Allah umarım en büyük cezayı verir böylelerine
defnezumram Prensesannesii44 doğru söze ne denir ki ben şahsen çocuklarla eğlenmek maksatlı kaliteli vakit geçirelim diye ağaç süslemek isterim ki bunu yapıcam da geçen yıl çocuğum yoktu ama evim ışıl ışıldı her yerde led lambalar çam ağacı topları minik noel babalar asılıydı eşimle kendimize ziyafet hazırladık yemek yedik film izledik ee gavur mu olduk yani aman çokta düşünmemek lazım
Miniminikusum Prensesannesii44 çocugun evlendirilmesi sevap olurmu ya? Kurandamı yazıyor? Hadisdemi yazıyor? Bunları yapanlar zaten cezalarını çekiyorlar hapislerde. Ama kuranda açık açık yazıyor. Kim bir kavme benzerse onun gibidir diye. Yılbaşı kutlamak hristiyan adetidir. Müslümanlıga uygun değildir ve günahtır. Mesela yahudiler sadece cuma günleri oruç tutar. Peygamberimiz sav. Tek başına cuma günleri oruç tutmayın buyurur. Ya perşembe cuma ya da cuma cumartesi tutun diyor. Sırf yahudilere benzememek için.