Yagmur_24 Kaanmoms neden günah olsun mantığı nedr siz bebeğinizi sevindirip güzel bir görüntü kullanmak istşyorsunuz bunun dini bir boyut olarak değerlendirmesini yapmıyorsunuz ki kaldı ki hz isa dirilecek bile olsa allahın prygamberine inanıyorsunuz szn eve gelecek de değil o bakımdan içinizden geleni yapın bende de süslemeye derman yok valla enerjibiz devam etsin inşallah🌺🥰
Yagmur_24 Prensesannesii44 allah kahretmesin ben nie güldüm yaa😂😂😂 puh bana bu saatte canım sıkkın ondan oldu zaar😂😂
Zeliff alonee yorum yaparken gitti🥴 biz herkese hoşgörüyle yaklaşmaya çalışırken neden bu düşmanlık anlamıyorum.
alonee Zeliff herkese saygı duyarım ilgilenmiyorum da zaten. Ama Peygambere yapılan hakaret bu, şov ne demek ya. Bu din nasıl kuruldu, ne mücadeleler verildi böyle sıfatsızlar için mi yazık
Yagmur_24 Sontvbukucu ben varım ya aşırı saçma ama sondan bir önceki tırnaktan başlarım her zaman herrrr zaman bebeme de ordan başlıyorum😂😂😂
Sontvbukucu Yagmur_24 hdjaa bebeme mecbur karışık kesiyorum durmuyor diye de kendime normal bas parmaktan baslarim 😂
Zeliff alonee sevmiyor olabilir ama herkes herkese saygı duymak zorunda. Hakaret vs neden ya🤦🏻♀️ okurken şok oldum iki üç defa okudum
alonee Yagmur_24 hayır öyle demek istemedim, bu din nasıl kuruldu nasıl mücadeleler verildi bilmiyorlar anlamında. İsyan var cümlemde
Arensmoms evva17_ evet öyle bilgi var. Noelde süslememek daha doğru olur. Yani bence önemli olan niyetin ne oldugu ama ben yine emin olamadığım bir konu hakkında fetva vermiyim:)
evva17_ Arensmoms evet aslında niyet önemli bir de Noel 25 Aralık’ta kullanir biz yılbaşını yani yeni yıla girmeyi kutluyoruz aile arasında onda zaten 31 Aralık 1 Ocak oluyor günlerde tutmuyor
Zeliff Prensesannesii44 başka bir din dil ırktan olan birine böyle davranması biraz şov olmuş peygamberin gibi bir şeydi. İnanmayabilir normaldir ama bu biraz şov oldu.
Papatyam01 evva17_ şu olayı anlasalar ülke olarak genel kültür olsun cahilliğin azalması olsun ⅗ sene ileri gidecez de işte
Prensesannesii44 alonee tamam yani çam falan süslemek günah denmesi sacmada bende tırnak olayı için yabancıların süslü oval badem falan dedim de bu yorum cidden saçma peygamberi katmak ne alaka