Tazeanneveminigi bende klipsli yaptırdım pipiye Bi alet takıp geri dışarıda kalan deriyi kesiyorlar tabi uyuşturup. Ama her çişini yaptığında ağladı ilk gün şişti kızardı falan baya korktuk. 3. Gün çıkarmaya gittik gitmeden önce akşamdan ve gittiğimiz gün kantaron yağı kullandık böyle söylenmişti bize ama yine de çıkarırlarken çok canı yandı oğlumun çok ağladı 😢 alet çıktıktan sonra karton bardağın altını kesip koymamız söyledi doktor, öyle yapıp üstüne bez taktık 1 hafta sonra o bardağı bıraktık 10 gün boyunca şişliği inmedi ara ara ağrıları oluyordu. Allahtan düzgün kesilmişti iz vs yok dikiş izi de yok o süreçten sonrası güzel ona şükrediyorum. Ben aslında özellikle klipsli tercih etmiştim narkoz verilmesini istemediğim için ama bin pişman oldum keşke cerrahide yaptırsaymışım. Ha her klipsli olan böyle olmuyor ama en kötü senaryo da biz değiliz yeniden cerrahiye gidip 2. Sünneti yaptıran bile var o yüzden klipsliyi hiç tercih etmiyorum. İllaki hiç bir işlemde %100 kusursuzluk bekleyemeyiz sonuçta kul yapımı cerrahi de de sıkıntılar yaşanabilir ama daha güvenli geliyo bana.