Krizinka_5 Huma_kus34 peki su toplayan yerler sönüyor mu öyle mi kalıyor geçene kadar bizde vücutta tek tük var
matmazeliingunlugu Krizinka_5 burda gördüm ve burdaki herkes uyuz diyo ama kendimde saglikciyim arkadaşlarım var hepsi de uyuz olsa kaşınır diyo ya da sıcak suya karşı hassasiyet oluşur diyolar. Bende bilemedim bugün yayılmış biraz daha yarın Dr a gidecez ama ne diyecek bakalım.
Huma_kus34 Krizinka_5 onlar işte aşırı aşırı kaşınıyor ayakların altında özellikle 😔 gecelere kadar kaşıyorduk artık kollarımız acıyordu kaşımaktan kızımı bacaklarımda izler kaldı benım yaralar sönüyo ama hafiften izler kalıyo
Elif1997 Krizinka_5 el ayak ağız hastalığı bizimde öyle başladı. Yüksek ateş el ayakta kabarcık boğazında da oldu günlerce yemek yemedi
Krizinka_5 Huma_kus34 bizim su dolu olan kabarcıklar sönüyor bi süre sonra yenisi çıkıyor başka yerden
Haticeerdem Muhtemelen el ayak hastalığı çok zor bi hastalık geçen hafta oğlumda çıktı elleri ayak altları ve ağzı çok kötü oldu 11 gün canımız çıktı
Haticeerdem Krizinka_5 evet ateş vücutta su dolu kabarcıklar kaşıntı hepsi oldu ağız içi boğazaları ful ağız yarası oldu su bile içmekte güçlük çekti
matmazeliingunlugu Krizinka_5 gitti eşim ben evde değildim. Dr deri degisikligi diye tanı girmiş antibiyotik tarzı krem vermiş. Ama fotoğraftakindenn daha farkli olmus ayağı. Niyeyse beni Dr tatmin etmedi hic.😞