Suheyla06 Merhaba arkadaşlar Bursa ya taşınma ihtimalimiz var merkez olarak nerede oturulur ilkokul olarak nereler iyi fikirlerinize ihtiyacım var
ArvenMom Suheyla06 osmangazi çekirge kükürtlü tarafları iyi en merkezi yerler sonra nilüfer tarafı iyi geliyor ama orda kiralar çok yüksek
Bugleminannesi28 Suheyla06 nilüfer hem merkeze yakin hemde en güzeli en nezih yer ama kiralar çok yüksek çekirge de güzel ama binalar sanki biraz eski demirtas sanayi bolgesi yollari biraz sıkıntılıydı en son yani aklıma yıldırım geliyor orayı beğeniyorum fsm tarafı olabilir.
queenmom_ Suheyla06 güneştepe de oturuyorum marketler falan hersey var şimdi avm de açıldı yakına sitelerde oturuyoruz burda hiç suriyeli yok onun dışında nilüfer güzel balat güzel
Mervetnl Suheyla06 Nilüfer bölgesi harici çok karışık maalesef suriyeli vs anlamında. Ama bütçenize bağlı oralarda oturup özel okul vs düşünebilirsiniz.
Suheyla06 Mervetnl Nilüfer’de kiralar biraz yüksek ikinci çocuk olduk için çalışamıyorum o yüzden özel okula gönderme şansım yok maalesef
Oynakbalina Bursada oturulmaz 😅 2 sene önce taşındım bursaya nilufer tarafları güzel gördüğüm kadarıyla. Ama yollarinin dar olması her yerin her yere uzak olmasiyla beraber her gün sovdugum şehirdir kendisi 🤣
Mervetnl Oynakbalina aaa ilk drfa Bursa yı sevmeyen gördüm. Nerden taşındınız belki geldiğiniz şehirle alakalıdır. Ulaşımın en kolay olduğu şehirdir Bursa 😌 birde nerede oturuyorsunuz
Oynakbalina Mervetnl ankaradan geldik ulaşımı en kolay bence ankara her yer her yere yakın caddeleri sokaklari geniş. Demirtasta oturuyorum ben ama binalarinin küçük olmasi eski olması sokaklari caddeleri derken nefret ettik eşimle 😅😅
Mervetnl Oynakbalina oturduğunuz yerle alakalı bence Nilüfer Acıbadem hastanesinin orada oturuyorum ben Fsm de hiç sorun yok acemlerden sonra bana da bi küfür geliyor. Bu arada bende Ankarayı hiç sevmem 😅😅
Ececiiim Oynakbalina ben de demirtaşta oturuyorum. Demirtaştan nefret ediyorum. Ama ulaşım rahattır. Heryere uzak değil aksine çok kolay gidilir. Bazı yerlerin yolları dar çok nadir.
Suheyla06 Oynakbalina bizim de 2 ay oldu Ankara ya geleli ama eşimin işimden dolayı Bursa ya gideceğiz ama ben kararsızım daha buraya alışamadan başka bir şehir
Suheyla06 Oynakbalina eşimin işi reddetme ihtimali var Ankara mı Bursa mı karar veremiyorum Ankara ya da iki ay oldu geleli bebekle hep evdeyim tekrar taşınmak çok zorlayacak İki şehir de yaşamış biri olarak hangisi daha iyi
Oynakbalina Mervetnl yok ben demirtasla ilgili soylemedim genel olarak sevemedik en genis caddesi bile geniş değilbursa belediyesire wsla calismiyor bu arada hsksjs ay bilemedim sevemedik valla Ankara’ya alışmışız
Oynakbalina Ececiiim bursayi baya gezdim nerdeyse geniş cadde hiç görmedim , demirtastan bende nefret ediyorum insaniyla beraber hemde 🤣 ama biz genel olarak sevemedik alisamadik daha doğrusu
Mervetnl Oynakbalina ya bence herkesin kendi memleketi 😅 Bende Bursa harici bi yerde rahat edemiyorjm 😅😅
Oynakbalina Mervetnl aynen aynen tamamen alışkanlık meselesi orda doğduk büyüdük alışamadık o yüzden buraya
Ececiiim Oynakbalina olabilir alışamadığınızdan muhtemelen. Ben de istanbuldan geldim 6 sene olucak. Bursanın heryerinde çalıştım nilüfer tarafı çok güzel biz de o tarafa taşınmayı düşünüyoruz insanı vs çok daha görgülü en azından
16ilknur Yıldırım Erikli tarafını önerebilirim, kayınvalidemler orada oturuyorlar ben çok beğeniyorum havası mis gibi dağın dibi😍
Suheyla06 ArvenMom evet baktım kiralar çok yüksek 2 depozito emlakçı derken 100 bini bulur o kadar maddi gücüm yok maalesef