Suheyla06 şöyle anlatayım karae tabiki sizin ama ben buraya tasindigimda sokaklari ve caddelerinin darligina hayret etmiştim. Bana gore kesinlikle gelişmemiş bi şehir. Belediyeside çalışmıyor resmen ankarada her sokakta 4-5 temizlik işçisi süpürür arabalar temizler sokaklari temizdir ben burda 2 senedir bir kere temizlikci gormedim sokakta . Belki merkezde vardır. Sokaklari dar evler dip dibe ve ya eski. Ferah bi yerde oturmak istersende kiraları çok. Ankarasa gayette güzel semtlerde uygun fiyatli yerler var ve ankara cadde sokak acisindan gercekren ferah bi şehir. Kızılay tam ortada Kızılay’a tek vesaitle gidebiliyosun mesela nerde oturursan otur. Şehir planlamasi kötü buranin her yere yakin diyenler burda buyuyenler onlara normal geliyor ama gerçekten yakin değil oturduğum yer icin demiyorum. Adliyede esimin arkadaslari var farklı sehirlerden gelen onlarda bu söylediklerimi söylüyorlar mesela. Bilmiyorum tabi bunlar benim fikirlerim karar sizin ama tayinimizi istedik bizde insallah 1 ay içinde Ankara’ya tasinmak istiyoruz hakkimizda hayırlısı olsun 🥰