Elf kapali ameliyat. Safram da patlamamışti. Yani doktor ya ameliyat esnasinda yada ameliyattan bir kac gun once düşmüştür kesin bisey diyemeyiz dedi. Sanada çok gecmis olsun cnm ben çocuğumdan ayri kalmiyim emmeyi unutmasin dedim 1 günlük ameliyattan kactim yerine 20 gun hastanede yattim 😔imtihan ışte neyi cok istersek onunla oluo imtihanimiz. Ben ibrahim saraciglunun kurunu denedim kirk kilit otunu igde otu dio bide yalan olmasin tabi igdeyi yapmadimda kirkkiliti 2 ay ictim hic bi halta yaramadi malesef. ya bide etraf beni korkuttu hazimsizlik siskinlik olur felan diye elhamdülillah Rabbime bin şükür iyiyim yiyorum herseyden sakincali olan seylerden azar azar yiyorum daha kotu hastalıklar var Allah uzak etsin olanlarada sifa versin bence bir degil bir kac cerraha daha gorun ne diolarsa ona uy Allah korusun pakresa felan duserse ölüme kadar goturebiliomus ben geciktirdim olmadim koledoga dustu karaciger degerlerim tavan yaptı zirvedeydi remen bin küsürü geçmişti. Cok kötü günlerdi bi turlu hortum atiolar cikartamiolar tasi cikmasaydi resmen karnimi kesip koledoktaki tasi alacaklardı Rabbime bin sukur ameliyata gerek kalmadan kurtardi beni Rabbim sanada sifalar versin canim