poncikci Papatyal valla ben emzirme için doktorla konuşmadım açıkcası benim annem ben 20 günlükken amilyat olmuş 23 sene ömcesi yani.. 1gün hastanede yatıp taburcu oldultan snra beni emzirmiş kaç sene önce böyleyse ben şuan emzirmeme gibi durum olcagnı sanmıyorum. Sizin görüştüğünüz doktor cerrahmıydı?
Papatyal poncikci evet arastirmada cerrahti ama cok ilgisizdi 😔 ozele gitmekte maliyetli bilemiorum Rabbim iyilerle karşılaştırsin hepimizi
Papatyal HaticeAda Allah razi olsun kesinlikle bu tedavi yöntemini de sorucam doktora kesinlikle cok feci bisey 20 gundur yüreğim agzimda resmen korkudan gene atak gelicek mi diye 😔😔 cok zor bi durum ya cok zor bi ot kaynatip iciorum 20 gundur insallah o iyi gelir
poncikci Papatyal birde yumırta çikolata yaglı kızartma nohut k.fasulye, mercimek vs. Yeme bunlar atak yaptırıyor her atakta senin için risk günde en az 3 lt su iç ve hareketsiz kalma, ben de böyle yaparak ertelemeye çalışıyorum amilyatımı
HaticeAda Papatyal aynen bende öyle ne zaman ağrıyacak tekrar diye öldüm öldüm dirildim bıçak gibi saplandı sürekli sğrı. İnşallah kurtulursun biran önce
Papatyal poncikci evet kizaryma yumurta vs yasak yemiorum bu defada sütüm azalio ameliyata korktum 4 günü duyunca kimsenin gunahinada girmek istemiorum benim karaciger degerlerimde cok yuksek cikti acaba ondan mi 4 gun dedi hic bilemiorum
Papatyal poncikci sana da ictigim otun adini desem icermisin 20 gündür iciorum atak gelmedi binlerce kez sukurler olsun ve degerlerim de 500 den 150 düşmüş elhamdulillah 1 hafta somrada safratasima baktiricam dusmuslermi diye merak ediorum
Silaalkan Papatyal benim bebeğim 5.5 aylıktı ben aldırdım saat 6 da ameliyat oldum 5 saat sonra tekrar emzirdim
Papatyal Silaalkan anladim demek bana 4 gun dedi ama karaciger degerlerimde cok yuksek çıkmıştı sarilik olma ihtimalin yuksek demisyi onun icinde 4 gun dedi sanirim bilemiorum ki herseyde bi hayir vardir belkide bikac saat sonra emzirebilicehimi bilsem ameliyat olurdum kesinlikle beni amelyat edin kurtarin bu acidan diodum zaten doktora 4 gunu duyunca bebegim icin vazgectim simdide insallah bu ictigim ot sayesinde gerek kalmadan kurtulurum
poncikci Papatyal canım benim konuştgum cerrah taş düşerse kanala düşer ve sarılık yapat acil amilyat olır dedi, valla yediklerime dikkat ettiğim sürece ve ilaçları kullandıgım için benimde yaklaşık 45gündür atagım yok Allahıma çok şükğr
poncikci degerlerim hamilelegmde yüksek çıkmıştı 400lere kdar ilaçla kontrol altına alındı, şuan da da ilaç kullanıyorum enzim ilacı degerler kontrol altında tutulsun diye. Normalde size ilaç vermeleri gerek diye düşünyrm. Ama bu hastalıgın tek çözümü amilyat, ot flan çözüm değil
Papatyal poncikci malesef ilac ta vermedi benim cerrah ot çözüm degil diosunuz ama ben faydasini gördüm 500 du benim degerim ve buna ragmen ilac yazmadi doktor biri bana bu otu onerdi 20 gundur iciorum ve şükür 150 düştü degerlerim Allahin iznihle tabi
poncikci Rabbimin izniyle inşAllah daha iyi olursunuz oluruz.. Yaşamayan bilemez gerçekten Allah düşmanima vermesin o derece, istanbulda olsanız yardımcı olmaya çalışırdım size
Selinto Papatyal taşlarınız çok küçükse tehlikeli olabilir olup kurtulun ben bunu atak olarak geçirdim ağrı atağı ilk geldiğinde hamileydim stresten sandık 7 dk fln sürdü 2. 3. Derken son gelen atakta kendimi yerde baygın buldum ve evde eşim ben bebek eşim arabamı sürsün bebeğimi kucağında taşısın o halde yavrum kucağımda ağlayarak uyuya kaldı acile gittik inanın atak gelirse çok zorluyor ben sırf eşim evde yokken atak gelir bebeğimle ilgilenemem diye oldum inşAllah kolayca atlatırsınkçız yağlı yumurta çikolata yemeyin ki tetiklemesin çook geçmiş olsun 4 gün diye bişey yok inanın korkmayın geçecek hemen
Papatyal Hala ameliyat olmadim gecen gene atak gecirdim ve taşım pankreasima düşmüş 😢😢 4 gun hastanede yattim endoskopi yapildi ameliyat dediler napicagimi bilmiorum bebegim 3 aylik ameliyattan kormuyorum bebegimin memeyi unutmasindan korkuyorum ameliyat olmayip tekrar atak geçirmekten kormuyorum caresizim napicagimi hic bilmiorum
Papatyal Elf evet ameliyat oldum canim. Ameliyat sirasindada bir taşı koledok denen yere dusurmusler ameliyat oldum eve geldim cok fazla agrim vardi etrafimdakiler ameliyat oldun agrin olmasi normal diodu 3. Gun atak gecirdim tekrar hastaneye gittik ultrasonda baktilar ve tasi gorduler canim yatisim yapildi hastaneye 20 gun yattim 😔😔 o 20 gub icinde 3 kez ercp yaptilar ( mideme hortum attilar ) tasi alamadilar bir türlü iste 4. Ercp de alabildiler cok şükür şunu anladim ameliyatsa ameliyat geciktirmek sadece olayi buyutuo ben kactim ameliyattan belki vaktinde olsaydim böyle olmazdı bilemiorum simdi iyiyim elhamdülillah ilgine cok tsk ederim