1998754 Bsrgrbzz ya diyprum ya bu bebeğin dili uzun yani sürekli dışarıdaydı babası bile evet öok benziyor onlara downlara diyordu artık kabullenmişlerdi yani size öyle söyleyim ama bebek gayet sağlıklı çıktı
alyamoms_ Bsrgrbzz seni çok iyi anlıyorum ama hiç canını sıkma bence benim sütüm kesildi yapma bunu çünkü bence çok iyi araştırmış doktor doktor gezmiş ve çok downlı bebek resmi istemiş biri olarak söylüyorum bebişin benzemiyor
Prensimm alyamoms_ benim bebeğimi. Ultrason resmined bakarmısın bende 34 haftalık gebeyim kalbimizde minik bir delik var diye riskli olabilir diyorlar bende 20 haftadan beri zor günler geçiriyorum tereddüte kalarak 
Bsrgrbzz alyamoms_ elindeki tek çizgiden korkuyordum onda da biraz ferahladım inşallah herşey güzel olur keşke tüm bebekler hep sağlıklı olsa 🙏
Prensimm Bsrgrbzz sen üzme kendini bişey yok senin bebeğinde Rabbim büyük. Görüntüsü tek çekim göz olmuyor
alyamoms_ Prensimm içini ferah tut bence benzemiyor sırf kalbinden kaynaklımı down dediler acaba ya yuh
Nilist Prensimm Hiç stres yapmayın. Benim oğlumda üç tane parlaklık görmüşlerdi. Şimdi 1,5 yaşında sağlıklı bir çocuk. Benide korkutmuşlardı ama çok şükür hiç bir sorunumuz yok.
mahirbebek Bsrgrbzz nasıl tek çizgi benimde bir tanıdığım var doktor çizgiden dolayı down sendromu olabilir demiş başka çizgi olmuyor mu tek bir tane mi var
Prensimm alyamoms_ evet canım kalbinde ufacık bir delik var her gören doktor iyi fark etmişler ben olsam atlardım diyorlar ama ayrıntıya bakan doktor atlamadı ikilim normal başka bulgu yok buda resmi bakalm nasıl olacak
alyamoms_ Prensimm ya ikili testte neyse o demişti genetik doktorum istisnalar olabilir demişti ama bemce sıkımtı yapmayın ya gelişimi güzel gidiyorsa değildir
Bsrgrbzz Aloneeee siz resimlere baktınız mı acaba siz ne düşünüyorsunuz sizin bebeğiniz nasıldı bu aylarda
belinay0316 Yagmur_24 fetal DNA yaptırdınız sanırım benim kızımda üç aylık ense kalınlığı yüksek çıkmıştı ikili taramada sonra fetal DNA yaptırdık normal çıktı gözleri çekik benim kızımın da korktum şimdi bunları okuyunca
Yagmur_24 belinay0316 adı bu mu bilmem niptest mi ne diyorlardı ingiltereye gitti test vs vs neyse o zor günleri yaşatmasın rabbim kimseye ne diyeyim
belinay0316 Bsrgrbzz ayyy aynı seyleri yaşamışız gebelikte benim kiziminda gözleri çekik ama senin bebeğin normal bı bebek fotografta sağlıklıdır olsaydı anlarlardi zaten ilk muayende