Yagmur_24 belinay0316 adı bu mu bilmem niptest mi ne diyorlardı ingiltereye gitti test vs vs neyse o zor günleri yaşatmasın rabbim kimseye ne diyeyim
Aloneeee Bsrgrbzz kalpte parlaklık da bir belirtidir aslında. Biz doğunca da genetik test yaptırdık sonuç aynı yani down geldi
Aloneeee Prensimm ultrasondan belli olmazki ☺️ bizimki bile belli değildi. Tedirginliğinizi anlıyorum ama kendinize hamileliğinizi zehir etmeyin lütfen. Sağlıklı doğar inş
Prensimm Aloneeee inşallah canm hayırlısı benim evladm. Her koşulda onu çok seviyorum 🌸 ne bilim ultrason çok yakındı yüzü belki belli olur diye sordum
livy Bsrgrbzz Allah’ın izniyle down filan değil özel eğitim öğretmeniyim çok downlu öğrencim oldu. Komşumun çocuğu down sendromlu doğmuştu hiç kimseye söylemedi ben görür görmez anladım. Yani senin çocuğun da hiç birşey yok için rahat olsun.
Mlkkrm Bsrgrbzz Canım bızdede vardı ama sen yan cekmısın tam resmı varmı duz yuzu cekilmiş gozleri acım nirde elinin resmınıde eklermısın belkı sıze tek cızgı gelıyrodur
Bsrgrbzz livy test sonucumuz çıkınca yazarım buraya. İnşallah temiz çıkar size soru sormak zorunda kalmam ama tersi olursa sorularımı cevaplarmısınız
livy Bsrgrbzz inşallah temiz çıkar hadsizlik yapmak istemem doktor değilim sorularınıza cevap verebilir miyim bilmiyorum benimki sadece tecrübe ama bildiğim bir şey olursa seve seve.
livy Prensimm ben ultrason resimlerini normalde bile çok anlayamıyorum o yüzden bilemeyeceğim kusura bakmayın. İnşallah değildir. Rabbim kaldıramayacağımiz yükler imtihanlar vermesin
Prensimm livy amin canım inşallah işte ultrasondan belli olmaz bende biliyorum da insan bı umut soruyor bizimde kalbinde minicik bir delik var diye riskli olabilir dediler kapanırsa dediler bakalm
Bsrgrbzz Aloneeee bu resmi görünce üzüldüm çünkü sizinkide benzemiyor burda benim attığım resimde tam bir aylık gözleri açık var mı peki bir aylıkken