GizemUral Cagan2507 yaaa cok sevindim. İstanbuldayim bir kac gozlukcuye instagramdan mesaj yoluyla fiyat sordum 2024 yilinda fiyatlar 15-20 bandina cikar dediler oyuzdrn bende cok uzuluyordum bu miyopiX cam fiyatina. Tesekkur ederim
Cagan2507 GizemUral yani istanbulda fiyatlar nasıl bilmiyorum tabii her optiğin iskonto oranı farklıdır
GizemUral Ayminaa hipermetrop camlarda gozler oldugundan daha buyuk gorunur kocaman olur, miyop camlarda ise gozler kucuk gorunur
Cagan2507 GizemUral bu camın yapısıyla alakalıdır hipermetrop olup gözü normal oranda gösteren camlarda mevcuttur
GizemUral Cagan2507 peki bu miyopiX camlarda 9 derece bir cam %65 oraninda inceltirsek gozleri kucultur mu? Yada ne oranda kucultur
Tgbsahn Ayminaa telefonla oynuyor mu bebeğiniz? Benim kardeşim ilkokul çağındaykrn birden göz numarası 2,5 miyop oldu doktor televizyon ve bilgisayara bağladı gözlük kullanıyor uzun yıllardır ama gözü çok büyümedi
Egeninannesiyim Cagan2507 merhabalar evet bende bir ıkı gun evvel 10 bın tl sıparıs verdim gerçekten umut verıcı bır olay
nino33 Egeninannesiyim merhaba bu dedıgınız camları doktor mu önerdi oğlum ılerı derecede mıyop şuan 16 aylık yaklasık 10 aydır gızluk kullanuyırız ama normal cam takıldı farkı vadmı acaba şuan çok üzgünüm ya
Egeninannesiyim kukuliiii Ayminaa sizi cok ıyı anlıyorum bende aynı duyguları hıssettım yasadım ama bu yenı teknoleji gözlükler ılerlememesı için garantı verıyormus
Ayminaa Egeninannesiyim Egeninannesiyim ben göturdum hiç böyle biseyden bahsetmediler bu konuyla alakalı nasıl kendimi yonlendirmeliyim varsa öyle bisey bizde sipariş verelim
Egeninannesiyim Ayminaa normal göz doktorları fark etmıyor cocuk goz doktorları anlıyor bunu gozu bozuk olan gec fark edılmiş çocuk doktotum soylemıstı bende ozelllıkle cocuk göz doktoruna görürdüm 2 bucuk aylıkken 4 bucuk no kadar miyop oldugu cıktı gozlerının