Kaderuzbas Merhabalar şuan biz 16 aylık olduk.Şükürler olsun ki her şey normal.Biz de hiç nöbet durumu olmadı.Hastanedeb çıktık 12 günlüktü bir anda ateş yükseldi 39 derece gözler kaydı hemen acile yetiştirdik.Havale gibi bir şeydi sanırım.Hastane de kaldığı süreç boyunca 4.gündü sanırım doktor dedi nöbet geçirdi biz de ilaç başladık.Bir daha da olmadı çok çok şükür.İlaç konusuna gelirsek biz 3 ay ama azaltarak devam ettim.Nöroloji sonucuna göre ilerledik..Bizim ki yanlış tanıydı havaleyi nöbet sandılar sanırım.En azından ben öyle düşünüyorum.Bu arada eczanaye gittigimiz de eczacı bize çok ağır çocuklar gördüm nöbet geçiren ama hepsi ilacı birakti iyileşti.Bu ilaç gelişimsel sıkıntı yaratmaz zararlı değil dedi.O yüzden hiç korkmayın.Siz içinize sinen bir nörolojiye gidin.İmkaniniz var ise özel kliniğe gitseniz daha iyi olur.Ankara bu konu da gerçekten en iyisi.Egg sonucuna göre ilerlersiniz.Bu arada abim epilepsi hastasıydı benim.Cok sık çok kötü nöbetler geçirirdi.Doktor ilaç tedavisine başladı.14 yaşına kadar geçerse bir daha olmaz dedi.suan abim polis hiç bir sıkıntısı yok.O yüzden hic korkmayın.Allah daha beterinden saklasın.Evladim 16 aylık ama inanın eşimle hala o yaşadığımız günleri konuşmak istemiyoruz.Koni açılırsa hemen kapatıyoruz.Evlat bambaşka inşallah sizde şifa bulursunuz.