Oynakbalina44 Tekbenimsucumguzelolmakdemi sen muayene ettir bi bence ele gelmemesi lazım bende taktırmak istiyorum korktum şimdi sen böyle deyince
m_kubra_m Bende taktım neredeyse 1 ay oldu 15 gün ilişki yoktu çok çok afedersiniz sonra da eşim hiç dile getirmedi sordum zaman sen söylemesen benn olduğunu anlamam dedi kaymış mıdır aceba sizinki yada ipi mi uzun kesmişler
Tekbenimsucumguzelolmakdemi m_kubra_m ya dediğiniz gibi uzun kesmişler yada korktuğum başıma geldi kaymış olabilir
_YanakReisinAnnesii Tekbenimsucumguzelolmakdemi adet döneminiz bitti mi? Adet dönemi rahim aşağı da gibi bir durum oluyormus sanırım ip o zaman daha hissedilir oluyor . Bende taktırdıktan sonra baktım kanamam kesilmişti ve elime geliyordu . Bir-kac gün sonra gelmedi. Hatta çok aşırı ağrı yaşadığım için 5. Gün kontrole gittim bu durumu söyledim baktı ve gayet iyi uzun değil daha fazla kesemem içeri kaçar dedi. Eşim de ilişki de ip spiral vs birşey hissetmediğini söyledi . Bi arkadaşımın da eşi ipi hissetmiş ilişki sırasında. Arkadaşım tekrar gidip ipi biraz kestirmiş uzun kalmış çünkü. Böyle de olabilir sizinki muayene olun
Tekbenimsucumguzelolmakdemi _YanakReisinAnnesii aynen belkide rahim aiağıdadır diye çünkü adetim biteli henüz bir gün oldu. İnşallah ondan dolayı böyledir.
alparslan1_ Azizeumut adetsiz de takılıyor da önden kan tahlili istiyorlar. Hamile misin değil misin diye. Bende adet olmadan takılmıyor sanıyordum doğumdan sonra hep bekledim sonra duydum ki gerek yokmuş devlet de olsa özelde olsa. Ama kimi özeller kendine göre kurallara göre ilerliyor onu bilemem
AlinaEmreHan1 Tekbenimsucumguzelolmakdemi Allah Allah Gelmemesi lazımdı ya Muayene ettirin tekrardan baksınlar yapsınlar olmamışsa
Tekbenimsucumguzelolmakdemi AlinaEmreHan1 internetten baktım ipin ele gelmesi normalmiş am bilmiyorum yinede muayene olucam
sayanistyiyenkedy Ablalar İstanbul avrupa yakasında spiral taktırabileceğim bir yer var mı ya da gittiği yerden memurun olan cevaplarsanız çok memnun olurum teşekkürler
deli_bir_hatun Tekbenimsucumguzelolmakdemi bende takmışım yıllardır kullanıyorum kızım doğduktan sonra yine taktım ilk defa şüphelendim kaydığından kontrol edim dedim afedersin parmagimi en derine itince ucu değiyor gibi
Tekbenimsucumguzelolmakdemi deli_bir_hatun ipin ucumu? Ben vajina girişine koyuyorum upuzun bi ip elime geliyo
Alpyigit3434 deli_bir_hatun merhaba yollarca kullanıyorum dediğiniz için sormak istedim bakırlı spiral var bende eylülde kpmtrole gittim yerinde denildi ekimde adet oldum şuan günüme2 gün var olmadıö normalde erkenden olurudö stres yasıyorum şuan spiralde gecikme veya bötle düzensizlik olurmu yada kaysa anlarmıydım
_YanakReisinAnnesii Tekbenimsucumguzelolmakdemi 3 4 gün sonra tekrar kontrol et zaten kontrole de ilk adetten sonra çağırıyorlar. Hâlâ uzun geliyorsa kısalttırırsın
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi kız taktirali 6 ay oldu kendimi muayene etmedim sjsjjs aklıma gelmedi hic doktorum demişti ki birliktelik yaşandığında eşin rahatsızlık hissederse veya ipi hissederse uzun kesilmiştir dedi öyle birsey olmamıştı
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 internetten çok okudum ipi elinizle hissediyorsanız uzun kesilmiştir gibi şeyler yazıyordu bende kontrol etmek istedim. Oarmağım derinlere gitmeden daha girişte hissettim. Eşimde ilişki esnasında dedi komple hissettim ipi