Tekbenimsucumguzelolmakdemi deli_bir_hatun ipin ucumu? Ben vajina girişine koyuyorum upuzun bi ip elime geliyo
_YanakReisinAnnesii Tekbenimsucumguzelolmakdemi 3 4 gün sonra tekrar kontrol et zaten kontrole de ilk adetten sonra çağırıyorlar. Hâlâ uzun geliyorsa kısalttırırsın
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi kız taktirali 6 ay oldu kendimi muayene etmedim sjsjjs aklıma gelmedi hic doktorum demişti ki birliktelik yaşandığında eşin rahatsızlık hissederse veya ipi hissederse uzun kesilmiştir dedi öyle birsey olmamıştı
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 internetten çok okudum ipi elinizle hissediyorsanız uzun kesilmiştir gibi şeyler yazıyordu bende kontrol etmek istedim. Oarmağım derinlere gitmeden daha girişte hissettim. Eşimde ilişki esnasında dedi komple hissettim ipi
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi ay o zaman görünün doktora ipi kisaltsinlar neden o kadar uzun bırakmışlar onu da anlamadım kiii
Tekbenimsucumguzelolmakdemi Bugleminannesi28 bende anlayamadım ilişkiye girmeye korkuyorum bişey olacak diye
Bugleminannesi28 Tekbenimsucumguzelolmakdemi bencede kayma ihtimali bulunabilir doktorum bu basit birsey değil kayması yani iliskiye girince kayacak değil vücut kabul etmiyorsa kayıyor genelde oda ilk iki haftada kendini belli eder diyordu ama sizin ip uzunmuş illa kayma ihtimali bulunur rahatsız olduğunuzu belirtin kisaltsinlar
Seda1453 Bende taktıralı 1 hafta oldu henüz ilişkiye girmedim kaynasın diye ama adetim biteli birkaç gün oldu otururken bazen yatarken vajinamın içinden batma hissi geliyor neden olabilir bunu yaşayan var mı
Alpyigit3434 deli_bir_hatun merhaba yollarca kullanıyorum dediğiniz için sormak istedim bakırlı spiral var bende eylülde kpmtrole gittim yerinde denildi ekimde adet oldum şuan günüme2 gün var olmadıö normalde erkenden olurudö stres yasıyorum şuan spiralde gecikme veya bötle düzensizlik olurmu yada kaysa anlarmıydım
deli_bir_hatun Alpyigit3434 evet ilk Bir yıl çok kanama yada az kanama 10 günden fazla kalan adet adet gecikmesi erken gelmesi gibi sorunlar normal merak etmeyin 1 yıl sonra düzene girer