Synmannesi Aminelina cok mantıklı kafayı bozduk biz işle halim kalmadı uyuyamıyorum bile pertim çıktı 🤭😄😄😄😄😄🥴
Sontvbukucu Synmannesi ❤ aman bide ona kendimi mi yorucam zaten bizim ev 5. Kat yagmur yaginca tertemiz oluyo 😂😂😂
Synmannesi Sontvbukucu 😃😃😃 geçen öyle yağmur yapmıştı baktım belki yıkanmıştır diye gitmemişti 🤭🤣🤣🤣 leke leke olıyor yaa sevmiyorum ah ah boşa yoruyoruz işte kendimizi
_Goktugunannesi__ Synmannesi avizeciden bulabilirsin bende beğeniyordum görümcemin eşi avizeci ordan almıştık ampul takılan yerde kelepçeleri oluyor onları çevirerek çıkarman gerek
Selcan Synmannesi hepsini aynı gün yapıyorum perdeler ayda 1 yıkarım aşırı aşırı toz alıyor perdeler yani temiz gibi gözükebilir ama çok toz alıyorlar çıkarırken çok net fark ediliyor. Camlarida 2 hafta da bir silerim bazen haftada 1. Yapılması gereken böyle aslında bence
Synmannesi Selcan vallahi çok yorulmuşum kollarım ağrıyor uyuşmuş dün gaza geldim hepsini sildim yıkadım taktim kollarım ağrıyor 🤕 uyku uyumadım vallahi :/ daha ev dağınık banyo oralar var
MelindaMelisa Synmannesi Aynen çalışırken çok zor.Temizliğe yardımcı alsan en az isteyen 1000 tl istiyor ondada ne kadar düzgün yapar bilinmiyor
Synmannesi MelindaMelisa Hala temizlikçiler de çok pahalı oldu en iyisi yavaş yavaş kendin yap ya da yapabildiğin kadar canın sağ olsun
Ay-Bek Synmannesi artık zorlanmaya başladım canım ben de. İnş sen de kolay yapabilirsin. Ben de dolap içlerini boşaltıp silmeye başladım. Doğuma kadar beyaz eşyaları eşime çektirip altını sileceğim. Bir de koltukları falan sileceğim. Mutfak dolabını boşaltıp silmem lazım bir de bakalım İnşallah kolay yaparım. 🙏🙏🙏
Synmannesi Ay-Bek bende yapıyorum temizlik gün gün yer yer bugün buz dolap boşalttım sildim iş bitmiyor ya günlük iş yaptım ve yemek derken ev güne dağıldı
1anne1bebek___ Ayy bütün yorumlar şaka gibi geldi ben ayda 1 muhakkak yıkarım eve misafir gelip gittikten sonra da yıkarım camları her hafta siliyorum hiç mi cam kapı açmıyorsunuz pislik içinde oluyor camlar o tozlar hep içeri giriyor perdeleri kirletiyor