MelindaMelisa Synmannesi Aynen çalışırken çok zor.Temizliğe yardımcı alsan en az isteyen 1000 tl istiyor ondada ne kadar düzgün yapar bilinmiyor
Synmannesi MelindaMelisa Hala temizlikçiler de çok pahalı oldu en iyisi yavaş yavaş kendin yap ya da yapabildiğin kadar canın sağ olsun
Ay-Bek Synmannesi artık zorlanmaya başladım canım ben de. İnş sen de kolay yapabilirsin. Ben de dolap içlerini boşaltıp silmeye başladım. Doğuma kadar beyaz eşyaları eşime çektirip altını sileceğim. Bir de koltukları falan sileceğim. Mutfak dolabını boşaltıp silmem lazım bir de bakalım İnşallah kolay yaparım. 🙏🙏🙏
Synmannesi Ay-Bek bende yapıyorum temizlik gün gün yer yer bugün buz dolap boşalttım sildim iş bitmiyor ya günlük iş yaptım ve yemek derken ev güne dağıldı
1anne1bebek___ Ayy bütün yorumlar şaka gibi geldi ben ayda 1 muhakkak yıkarım eve misafir gelip gittikten sonra da yıkarım camları her hafta siliyorum hiç mi cam kapı açmıyorsunuz pislik içinde oluyor camlar o tozlar hep içeri giriyor perdeleri kirletiyor
Ay-Bek Synmannesi evet gerçekten zor oluyoy hem yemek hem işler insan yetiştiremiyor hele bir de titizsen daha da zor
Synmannesi 2lokum_moms Ben de bugün evleri sildim süpürdüm buzdolabını boşalttım temizledim yerleştirdim inan her zaman yapsam partim çıkıyor helal olsun sana vallahi ve temizliği çok seviyorum ben de çok temiz biriyim ama bazen sallıyorum
2lokum_moms Synmannesi benim çocukluktan geliyo ya annemde öyle benim ondan gelen bi alışkanlık benimki hergün kahvaltıdan sonra süpürge tutup toz alıp öyle başlıyorum güne müzik aç temizlik yaparken oda güzel oluyo bak tavsiye ederim enerji veriyo insana
Alerjikrinit Synmannesi temizlikçi geldikçe. Yani 2 ayda bir eğer bir şey olmuş çağırmamıssam kendim yapmam yapamam yani o kadar işin içinden çıkamam 🤣
lux33 Synmannesi perdeleri yılda 2 kez yıkarım 6 ayda bir camları da toplasam 3 kez silmişimdir bir senede