Sontvbukucu Synmannesi ya icerden silerim vaktim oldukça. Ama dışından silmem pek elimin yettiği kadar. Zaten disi benim degil ici benim jfkskaka dışı binaya ait banane😂😂😂😂
Synmannesi Sontvbukucu yaa çok tatlısınız 🤣🤣🤣🤣 mantıklı bir cümle 😃😃😃😃 dış iç sildim ben ağrıdan uyuyamıyorum 🥴🥴🥴
Aminelina Yılda 1-2 defa silerim perdeleri de 3-4 ayda bir yıkarım. Cama duvara vakit harcamayı sevmiyorum onun yerine eşime ve bebeğime vakit ayırmayı tercih ediyorum 🤗
Synmannesi Aminelina cok mantıklı kafayı bozduk biz işle halim kalmadı uyuyamıyorum bile pertim çıktı 🤭😄😄😄😄😄🥴
Sontvbukucu Synmannesi ❤ aman bide ona kendimi mi yorucam zaten bizim ev 5. Kat yagmur yaginca tertemiz oluyo 😂😂😂
Synmannesi Sontvbukucu 😃😃😃 geçen öyle yağmur yapmıştı baktım belki yıkanmıştır diye gitmemişti 🤭🤣🤣🤣 leke leke olıyor yaa sevmiyorum ah ah boşa yoruyoruz işte kendimizi
_Goktugunannesi__ Synmannesi avizeciden bulabilirsin bende beğeniyordum görümcemin eşi avizeci ordan almıştık ampul takılan yerde kelepçeleri oluyor onları çevirerek çıkarman gerek
Selcan Synmannesi hepsini aynı gün yapıyorum perdeler ayda 1 yıkarım aşırı aşırı toz alıyor perdeler yani temiz gibi gözükebilir ama çok toz alıyorlar çıkarırken çok net fark ediliyor. Camlarida 2 hafta da bir silerim bazen haftada 1. Yapılması gereken böyle aslında bence
Synmannesi Selcan vallahi çok yorulmuşum kollarım ağrıyor uyuşmuş dün gaza geldim hepsini sildim yıkadım taktim kollarım ağrıyor 🤕 uyku uyumadım vallahi :/ daha ev dağınık banyo oralar var
MelindaMelisa Synmannesi Aynen çalışırken çok zor.Temizliğe yardımcı alsan en az isteyen 1000 tl istiyor ondada ne kadar düzgün yapar bilinmiyor
Synmannesi MelindaMelisa Hala temizlikçiler de çok pahalı oldu en iyisi yavaş yavaş kendin yap ya da yapabildiğin kadar canın sağ olsun