Synmannesi annesininbiriciki gerçekten benim kızım da çok hiperaktif çok zor bir çocuk ben de yapabildigim kadar yapıyorum sağlık olsun
Synmannesi Evlatlarim52 evet canım benim de halılarım yıkamaya verdim onlar dedim gelene kadar ev temiz olsun dedim dip köşe haklısın
gkyzkrhn Synmannesi ayda bir camları silip tülü perdeyi yıkarım toz oluyor zaten kirlenmesine gerek yok
Betulalyaa Synmannesi ben hava durumuna bağlı olarak cam sılıyorum 😅 kışın daha fazla yazın daha az maksımum 3 ay oluyor oda
Synmannesi Fatma69 alacağım ya indirimde de kargo parası ile yine aynı paraya geliyor mesela 108 TL’ye kadar düşmüştü kargoyla 160 oluyor
Deletedmon_69 Synmannesi yılda 2 kere ihtiyaç duyarsam 3 ikisinide böyle yapıyorum. Sonbahar ilkbaharda o kadar
2prnses1prens Synmannesi ayda 1 yada 2 ayda bir perde yıkıyorum 🫢 ama cam silmeye gelince evin heryer cam hemde boydan balkonlar camlar delirmemek elde değil 3 de bebe var onlara sürekli i girilemiyorm 4 5 ayda bi
Synmannesi 2prnses1prens Ay üç bebekle şahsen ben de yapamazdım evimi bok götürürdü şahsen ama sana helal olsun yapabiliyorsan ben tek çocukla bu kadar zorlanıyorsam seni tebrik ediyorum
alparslan1_ Synmannesi ama benim o kadar camım kapım yok ondandır😂 küçük küçük her odada bir cam. 15 dk sürüyo silmem.
Synmannesi alparslan1_ benim kapalı balkon ve salonda çok aşırı camm var boydan hemen hemen ondan çok yoruluyorum oh ne güzel sen yap geç
MelindaMelisa Synmannesi Çalışıyorum ve ben öyle ayda 1 kere cam dilemem.Bir hafta sonum var temizlik yapabilecek ondada eşimi çalışmıyorsa onlara ailece zaman geçiriyoruz.Doğum izni dönemimde ayda 1 kere yapıyordum.Şimdi 2 ayda yada 3 ayda bir kez
Synmannesi MelindaMelisa canım çalışıyorsun yapmaman çok normal yardımcı falan alırsın ya da yardıma biri gelir halledersin bir şey olmaz benim ablam da çalışıyor kıyamam ne temizliği ne bir şey geçmiyor doğru düzgün
Pnay Synmannesi perdelerimi sık yıkarım 2 ayda bir felan, ama cam senede 2 3 kez anca silerim. Fobim var düşerim diye korkuyorum , uzatma mob demeyin onuda denedim yinede korkuyorum 😬
Synmannesi Pnay Ben de bugün itibarıyla bütün camlarımı silmiş bulunmaktayım artık seneye mi silerim bilmiyorum canım çıktı vallahi daha da perde asacağım makinenin bitmesini bekliyorum sen de iyi yapıyorsun canım vallahi ben de mopla felan sildim bitti