cigdem12345 gulsumaltun açıkçası daha önce hiç almamıştım şimdi mecburi aldık evimiz çok soğuk giydiriyorum çıkarmaya çalışıyor arada ama hiç giymemesinden iyi
Zumra_Fatma gulsumaltun benim kizimda 14 aylik oda gider yerde oturur fayansda uzanir ayni bilmiyorum bende
Berfin4720 gulsumaltun kış geliyor inşaallah bu durum uzun sürmez benm yeğenim öyleydi 5 yaşına geldi hala öyle annesi yatağında yatırır o gece kalkar gider betonda parkede yatar
gulsumaltun Berfin4720 e sebebi neymiş peki bi fikirleri yok mu bizimkide herhalde o kadar sürer çok istikrarlı görünüyor zira
Berfin4720 gulsumaltun sebebi için doktora falan götürmediler sıcağı sevmiyor demekki serinlemek istiyor yada yani bence. çnkü ondan büyüklerde böyleydi hep
Didem0101 gulsumaltun ben 😂 bebekten beşikten atarmışım kendimi betona yatarmışım sedirlerin altına girermişim hala sıcağa tahammülüm yok
gulsumaltun Ecem__ evet geçti uyku tulumu giydirmiyorum üstünü örtmüyorum uyurken mesela demekki sıcağı sevmiyor dedim doktorlar da hareketli olduğundan öyle bi sorun olmadığını söylediler
Mefeannesi @gulsumaltun canım benim oğlumda geçen sene hep öyleydi gece kalkar yerde yatardı alamazdik çok ağlar uyur öle almaya çalışırdık ama geçti sen yazınca hatırladim bak🥱