cigdem12345 gulsumaltun canım soyledigin her şey bizdede var kızım 21 aylık hep betona atar kendini çoraplarını sürekli çıkarır ve uykudan uyanıp dolasir tekrar gelir uyur ne yaptıysam dinlemiyor
cigdem12345 gulsumaltun yok malesef canım o kadar çok uğraştım pes ettim artık şu an bile hasta yerlerde yatmaktan
gulsumaltun cigdem12345 uyku tulumu giyiyor mu bari benim o açıdan biraz rahat en azından bedeni üşümüyor:/
cigdem12345 gulsumaltun açıkçası daha önce hiç almamıştım şimdi mecburi aldık evimiz çok soğuk giydiriyorum çıkarmaya çalışıyor arada ama hiç giymemesinden iyi
Zumra_Fatma gulsumaltun benim kizimda 14 aylik oda gider yerde oturur fayansda uzanir ayni bilmiyorum bende
Berfin4720 gulsumaltun kış geliyor inşaallah bu durum uzun sürmez benm yeğenim öyleydi 5 yaşına geldi hala öyle annesi yatağında yatırır o gece kalkar gider betonda parkede yatar
gulsumaltun Berfin4720 e sebebi neymiş peki bi fikirleri yok mu bizimkide herhalde o kadar sürer çok istikrarlı görünüyor zira
Berfin4720 gulsumaltun sebebi için doktora falan götürmediler sıcağı sevmiyor demekki serinlemek istiyor yada yani bence. çnkü ondan büyüklerde böyleydi hep
Didem0101 gulsumaltun ben 😂 bebekten beşikten atarmışım kendimi betona yatarmışım sedirlerin altına girermişim hala sıcağa tahammülüm yok
gulsumaltun Ecem__ evet geçti uyku tulumu giydirmiyorum üstünü örtmüyorum uyurken mesela demekki sıcağı sevmiyor dedim doktorlar da hareketli olduğundan öyle bi sorun olmadığını söylediler
Mefeannesi @gulsumaltun canım benim oğlumda geçen sene hep öyleydi gece kalkar yerde yatardı alamazdik çok ağlar uyur öle almaya çalışırdık ama geçti sen yazınca hatırladim bak🥱