Betulsark 2cocuk1kopek 6,5 aylık kızım ama 1,5 yaşına kadar ama bebeğin kilosu ile ve boyu ile değişe biliyor bi arkadaşım 2 yaşına kadar kullandı belinde ki destek sayesinde hiç bel ağrısı almuyirnonun kilit yeri biraz farklı destekli miniye göre
irmaks0 AysuOzdemir paraya kıyarım diyorsanız😂 ergobaby harikaaa asla bele baskı yapmıyor bebek de içinde cok rahat ediyor. Her modeli Türkiyede yok ama ikinci el satılan da var. omni modeli, embrace modelleri cok kullanıslı.
Hande12345 AysuOzdemir e bebeğin baby plus discory veya fashion kanguru derim. Bu 2si de yenidoğan için uygun değil ama bilginiz olsun
Seastar Hande12345 Ben de baby plus discovery kullanıyorum.Ben begendım gayet saglam ve kullanıslı.Bebegım 2 aylık sorun yaşamadık😊
KayraVeAnnesi_06 Sirretnur Anladım zaten omuz ve bel yeri için ayar yeri var birde bebek için bacak arası için ayarı var Başka kontrol ve kemer yeri yok kolay yaparsınız eminim 🙏🏻
arya23 Ben dün chicco mymaki fit aldım henüz gelmedi ama güzel görünüyor babymallda indirim vardı bakabilirsin
Goosstte skeuybdaat yüzü kendime dönük olacak şekilde taşıyorum. Aşağıda biri daha bahsetmiş bazen sadece bu şekilde uyuyor
Ygmr2712 AysuOzdemir babybjörn kullanımı çok basit beline takıyorsun sonra çocuğu yerleştirip bir tane çengel geçiriyorsun. Ben başka da kullandım ama bunun kullanımı çok basitti. 2-6 ay arasında kullandım sonra ağırlaştığı için bizi çok yordu. Ama bu sefer de hep kucakta gitmek istiyor bebek arabasını yaşına geldi hala sevmiyor. Zorla oturtuyoruz. Ama kesinlikle bu markaya bak. Çok pahalı ben bu yüzden temiz bir ikinci el almıştım dolaptan. Sende öyle yapabilirsin. Ben nemdekini tuttum ikinci çocuğumda da kullanırım diye o kadar sağlam. Ama bel fıtığın varsa bence hiç kanguru deneme çok az kullanırım diyorsan kısa mesafede o zaman ikinci el al kesinlikle. Çünkü benim bel fıtıgım yok ona rağmen insanı uzun mesafede mahvediyor kanguru.
Minel-inannesi AysuOzdemir solomombaby ergonomik bide vauva bel destekli ikiside elim ayagim uretip satandan Allah gani razi olsun. 1senedir evirip çevirip kullaniyorum
Minikkusuumm AysuOzdemir mamadus baby kullandım satmayı düşünüyorum oturaklı bel destekli almak isterseniz yardımcı olabilirimm
Aysimaninannesii AysuOzdemir yeni trendyoldan sipariş verdim geldiğinde çok merak ediyorum nasıl ama kullananalar memnun baby hugs markasi bel desteği de var 330 TL
Dorukunannesifatihinbitanesi AysuOzdemir biz kullanıyoruz memnunuz ama herhangi bir dükkandan almıştık markası bile yok.sadece alırken omurgasina zarar vermeyecek şekilde tercih ettim
tarcinnn AysuOzdemir bende kraft cosmo air siyah kanguru var. Hiç kullanılmadı düşünürseniz. Bel desteklidir. Özellikle araştırarak almıştım terletmez hava alan kumaştan
Susamtanesimoms AysuOzdemir https://www.e-bebek.com/baby-plus-class-bel-destekli-kanguru-p-byp-cls003 Stokta kalmamış ama çok güzel, bel destekli tavsiye ederim. Kızım 15 aylık arada bi kullanırız hâlâ