Mdorukkk tultanhanim kaç milyon kişiyiz 5-10 ile olmuyor canım. Baksana hepsini ama hepsini indirime koydular
Mdorukkk Mervetnl evet canım biliyorum. Hayır yanlış bildiğin doğruyu düzelttim. Takılmak benlik değil. İyi akşamlar.
nurze01 Minnakordek Suriye de nasıl bir görev yaptınız merak ettim. Bahsettiğiniz Terörist kadın zannedilen olayı ilk defa duydum. Duymadım maalesef siz nasıl duydunuz söyleyin de bizim de haberimiz olsun bunlardan. Ben silah versele kalkıp gidip savaşacak kadar bir cümle kurmadım hanımefendi. Sadece ellerinden boykot etmekten başka bir şey gelmeyen insanların yaptığı eylemi küçük görüp “vicdan rahatlatma” olarak adlandırmanızın yanlış olduğunu dile getirdim. Ayrıca son yazdığınız cümleye de katılmıyorum.
nurze01 Mervetnl ya arkadaşlar niye bu konu bu kadar uzuyor anlamadım. Alan alsın almayan almasın. Alan da almayan da bir birine saygı duysun. Kimse kimsenin başına silah dayamıyor ki almayacaksın niye alıyorsun diye? Bende alınmaması taraftarıyım. Almayanlara bir şey demiyorum saygı duyuyorum ama kalkıp da siz de alanlara bu şekilde “vicdan rahatlatıyorsunuz” dememelisiniz. Bizim elimizden dua ve boykot eyleminden başka bir şey gelmiyor. Lütfen sizler de (boykotun bir önemi olmadığını düşünenler) boykot edenlere “kendi tercihleri” deyip saygı duyup geçin lütfen🌸
Mervetnl nurze01 ben sizinle aynı fikirdeyim, hanımefendinin yazdığına sinirlenip yazdım🌟 Güzel özetlemişsiniz
Ayferde Ayzvedrya2 bu din değil insanlık savaşıdır Müslüman olduğu için öldürülmüyorlar isral alçak olduğu için öldürüyorlar bende bu kararı almıştım İsrail ürünlerini araştırıyordum sağ duyunuz için teşekkür ederim
Birdurummuvar Lawyer20 siz alın almaya devam edin bi insan kalın kafalı olunca tüm algı yetilerini kaybediyor, çok iyi bir marifetmiş gibi sonuna kadar yazmaya devam edecekmiş . Ne İsrail ürünleri pazarlamacılığı meraklısıymışsınız ya her gün kadın ve çocukların olduğu güvenli bölgeleri bombalayan pisliklerin ürünlerini gönül rahatlığı ile tüketin . Coco colanı yudumlarken keyifle o bebekleri izlemeye devam edin
Lawyer20 Birdurummuvar bi insan kalın kafalı olunca yazmandan eğitim ve kültür seviyen belli zaten senin seviyene inmek sana laf anlatmak için beynimi fazlaca küçültmem gerek bu kadarını yapamıyorum okuduğunu anlayamayan kapasitesiz
Minahanzadeee Aynnknk2022 1. Si benimle senli konuşmayın, şu üslubunuzu bi düzletin. 2. Evet almıyorum, temzilik malzemeleri ersağ alırım. Çikolata vs paketli gıda yemem. Burger, kahve de ağzıma sürmedim. Doğal besleniyorum. Başka soru?
Aynnknk2022 Minahanzadeee hiç mi Garnier L’Oreal ürünü alıp kullanmadın merak ettim ben bunların hiç birini kullanmıyorum mesela kolayı hiç sevmem eve de sokmam bi bulaşık deterjanına okadar para vermek yerine bimden alıp kullanıyorum indirimdeyken hiç bişey almam gider indirimsiz en pahalisini alırım burger yemem cips tuketmem danone almam evde kendim yaparım ama patates tohumu bile yerli değil
Minahanzadeee Tubanurrr O yüzden adamlar röportaj yaparken türkler ürünlerimiz iki gün almaz 3. Gün indirim yaparız açgözlüler koşar alır diyorlar. Ve indirim yapıyorlar. Aklınızı kaldırabilirsiniz ama vicdanınızı susturamazsınız haberiniz olsun. Varsa tabi.
Minahanzadeee joyfulmom ben de ömrümde ne evime soktum. Ne de yedim. Doğal beslenen biriyim. Ve ersağ kullanıyorum temzilik vs.da. Ve inanın insan araştırdığında indirime denk getirdiğinde ve idareli kullandığında dediğiniz o fiyat farkı kalmıyor. Kendim yıllardır kullanıyorum herkes pahalı pahalı diyor ama öyle değil. Kullanmak var, kullanmak var. İnsan istese herşeyi başarır. İmkan oluşturmak kişinin elinde.
joyfulmom Minahanzadeee sizce durumu olmayan insanlar idareli kullanmıyor mudur zaten? alım gücü düşük olan insana idareli kullanım yap demek mantıklı mı? O kisinin neden her istediği ürüne ulaşamıyor olması asıl sorun.
Minahanzadeee tultanhanim of ne alakası var şuan şu anlattıklarınızla ürünleri boykot etmenin. Oh iyi oldu Uygur Türklerine mi dedim? Ve ayrıca evet kendimi bildim bileli yiyecek ve temizlik olarak doğal ve helal sertifikalı yiyip içiyorum. Burger starbuck bırak cips magnum cola bunların tadını BİLe bilmem. Çok şükür bilinçli bir ailede büyüdüm ve öyle devam ediyorum.
tultanhanim Minahanzadeee bende farklı birşey yazmadım hanımefendi Ama zaten mesajın anlamı evet haklısınız ama bunu söyleyemem aslında yazdığınız herşey doğru buda bana yeter
Minahanzadeee Babybloom öyle mi? Emin misiniz ? Sizin hayattan dünyadan haberiniz var mı? Yoksa at gözlüğü mü takıyorsunuz?
Minahanzadeee Mervetnl sleepy haricinde evet o saydıklarınızın bir tanesini bile almadım. Ayrıca sleepy Türk malı. İsterseniz araştırabilirsiniz .
Minahanzadeee Aynnknk2022 makyaj yapmıyorum hanım efendi. Güneş kremi yazlıkta sürerim o da ersağ . Doğal ve helal sertifikalı olmayan hiçbir şey kullanmıyorum. İlaç aşı vs da yapmıyorum. Başka soru?
Aynnknk2022 Minahanzadeee belki diğer bezler iyi gelmiyo onu kullnmk zorunda olanlar var Molfix sleepy kullanmak zorunda değil ki kimse