Minnakordek savaş güllerle mi oluyor Suriye’de de Rusya’da da heryerde savaş bu semilde oluyor
Öncelikle şu dediğinize bir şey söylemek isterim. Savaş güller ile olmuyor evet, ama savaş bi hastaneyi bombalayarak değil, benim yavrum aç öldü diyen annelerin içini yakarak değil, ağzı süt kokan bebeklerin bombalanmasıyla da SAVAŞ OLMUYOR!!!! Bunu da belirtmek isterim… ! Evet dünya da savaş hep vardı maalesef ki hep de olacak. Savaşmanın bir kuralı bir adabı vardır…
evet bu canice öldüren insanların ürünlerini almak istemeyen bir sürü insan var. Siz almak isteyebilirsiniz veya istemeyebilirsiniz. Almak istemeyenler daha önce duydunuz mu bilmiyorum ama “eylem” yapıyorlar kendilerince “protesto”yapıyorlar. Ellerinden bu geliyor çünkü. Siz buna “vicdanını rahatlatma” diyemezsiniz. Sizin elinizden başka bir şey geliyorsa sizi de elinizden gelen başka bir şey yapmaya davet ediyorum. Veya bir insan olarak elimizden şöyle bir şey de geliyo aslında dediğiniz bir şey varsa söyleyin hep beraber onu da yapalım. 😊