Ecemsultan SevimliHayaletCasper hayalim var ama ben seni çok seviyorum seni çok özledim seni çok güzel olmuş 😂😂 kocam da kocam hayalim bile
ozden34 SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum 😂😂😂
DerinTuana Hayalim bu kadar güzel olmak ya ben bu dünyada yaşamak istemiyorum hajsjsjs Oysaki pozitif baslamıstı haasjsj
Gzm-kzy SevimliHayaletCasper hayalim olan iki tane bisey var aşkım sen nasılsın napiyosun nasıl gidiyo falan da olabilir mi acaba neden olmasın istiyorum ama şu ana kadar cok kudurdu ki bugün oyun alanına davet ediliyor. Ahahhahaa bu ne buu😂😂😂
benuykukadiniyimm SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum Üff çok saçma skddmdk
tombikbebe SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım
Selma659- SevimliHayaletCasper hayalim var diyerek sözlerini tamamladı ve hayaller gerçek oldu uçan araba sürüyoruz biraz daha fazla bak bakim nasıl yapılır resimli tarifi ve yapılışı videolu anlatım olmalı 😂😂😂😂😂
Yazmelegi_ SevimliHayaletCasper Hayalim var mı acaba diye düşünüyorum ama ben oraları pek hatırlamıyorum saat sonra kendime gelmişim odaya gelir gelmez
esmanuursss SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım ay gahahagh
noluyasanagenemiros esmanuursss iPhone de ortaya basınca benimde böyle çıkıyo bdjdbdjehdjehd soldan başladım bende
noluyasanagenemiros SevimliHayaletCasper hayalim gerçek olacak gerçek olacak gerçek olacak gerçek bir gerçek olacak gerçek ve gerçek olacak gerçek olan gerçek olacak gerçek bu gerçek olan BU NE YAAAAA TAMAM GERÇEK OLACAK ANLADIK EHEVSJWBXJEBDJEND
Gmzkyr noluyasanagenemiros bende sağdan başlıyım :) Hayalim var ve ben o yüzden bir de bir tane var o kadar da büyük ihtimalle bir şey 😒 olmaz 🙅♂️ ya o zaman ⏱️ o yüzden bu bir gerçek bir gerçek ama o da çok iyi 👍
Dunyams SevimliHayaletCasper hayalim varmış onu da söyle bakalım nasıl olacak bu işler böyle devam edecek misin yoksa devam ediyor muyuz devam edelim mi bu şekilde devam mı 😂😂😂😂bu ne yaaa
Madammm SevimliHayaletCasper hayalim var ama daha 5 kilo vermek için ücretsiz araçlarımızdan yararlanmak üzere 🧿 yıllar sonra gelen çare yok mu arkadaşlar olan varmi o zaman burayı tıkla ve Kazan kampanyası kapsamında düzenlenen törenle açıldı
ikicocukluanis SevimliHayaletCasper hayalim içimde kalır ve fotoğrafları o akıl hastanesi ilk kez tattım ne kadar çok şey var mı acaba neden olabılıe ne kadar çok güzel gözüküyor 😪
Ayla3663 SevimliHayaletCasper hayalim var diyerek bu sefer de SevimliHayaletCasper bı hayalim var kalbim seni seçti uzmanlar tarafından sevilmek istiyorsan önce sevmeyi öğrendim ki bu sefer de çok güzel olmuş ellerine sağlık çok güzel bir zaman içinde bu sefer derler onlarla birlikte için bak ne güzel oldu ve sonuç odaklı bir şey. saçma oldu🤣🤣🤣🤣