seymaaa61 SevimliHayaletCasper Hayalim var ama olmadı bir türlü olmadı ya bir şey oldu bir anda olmadı ya da bir daha olmadı ama ben seni çok seviyorum
kibele1923 SevimliHayaletCasper hayalim olabilseydi keşke bu akşam annenin ellerinden öperim canım benim için evet diyor 🤣 ay bu neee 😂😂😂
Tekbenimsucumguzelolmakdemi SevimliHayaletCasper hayalim içimde bir şeyler yapmak için çok önemli bir yer yok valla çok güzel bir şekilde tanışsaydık bunu beğendi bile duydu ben de çalışmıyoruz eşim bilir izle için bulunan videolar bir çok şükür canım nedir bu gerçekten çok güzel
0808h SevimliHayaletCasper hayalim gerçek olacak bir gün inşallah beraber olacağız ve ben seni mutlu edeceğim 😂 ahahahah inanamıyorum bir hayalim var inşallah em yakın zamanda gerçekleşir gerçekten
Mdorukkk SevimliHayaletCasper hayalim gerçek oldu gerçek oldu gerçek oldu gerçek olacak gerçek olacak gerçek olacak gerçek oldu gerçek olsun ahah
Ecemsultan SevimliHayaletCasper hayalim var ama ben seni çok seviyorum seni çok özledim seni çok güzel olmuş 😂😂 kocam da kocam hayalim bile
ozden34 SevimliHayaletCasper hayalim var mı diye düşünüyorum ama ben seni çok seviyorum seni çok seviyorum 😂😂😂
DerinTuana Hayalim bu kadar güzel olmak ya ben bu dünyada yaşamak istemiyorum hajsjsjs Oysaki pozitif baslamıstı haasjsj
Gzm-kzy SevimliHayaletCasper hayalim olan iki tane bisey var aşkım sen nasılsın napiyosun nasıl gidiyo falan da olabilir mi acaba neden olmasın istiyorum ama şu ana kadar cok kudurdu ki bugün oyun alanına davet ediliyor. Ahahhahaa bu ne buu😂😂😂
benuykukadiniyimm SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum Üff çok saçma skddmdk
tombikbebe SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım
Selma659- SevimliHayaletCasper hayalim var diyerek sözlerini tamamladı ve hayaller gerçek oldu uçan araba sürüyoruz biraz daha fazla bak bakim nasıl yapılır resimli tarifi ve yapılışı videolu anlatım olmalı 😂😂😂😂😂
Yazmelegi_ SevimliHayaletCasper Hayalim var mı acaba diye düşünüyorum ama ben oraları pek hatırlamıyorum saat sonra kendime gelmişim odaya gelir gelmez
esmanuursss SevimliHayaletCasper hayalim var bir tane de o yüzden dedim ki ben bu işi yapıyorum ben bu kadar güzel değilim yani bu işi de ben yaparım ben yaparım da sen yaparsın ben yaparım ay gahahagh
noluyasanagenemiros esmanuursss iPhone de ortaya basınca benimde böyle çıkıyo bdjdbdjehdjehd soldan başladım bende
noluyasanagenemiros SevimliHayaletCasper hayalim gerçek olacak gerçek olacak gerçek olacak gerçek bir gerçek olacak gerçek ve gerçek olacak gerçek olan gerçek olacak gerçek bu gerçek olan BU NE YAAAAA TAMAM GERÇEK OLACAK ANLADIK EHEVSJWBXJEBDJEND