E_Defne MinikPandam_ bingölde yasıyorum gecen senede marasta vardı ille alakalı degil sisli havalrda cıkıyolar böyle yagmurlu havalarda kar düsübe kadar insanı sinir ediyolar
E_Defne Ergunbus yok pencere diplerinden geliyor ben bugğn balkon kapısı az acılmıstı baktm tırmanıyo anladımki o diplerdende cıkıyolar
E_Defne Ergunbus yok pencere diplerinden geliyor ben bugğn balkon kapısı az acılmıstı baktm tırmanıyo anladımki o diplerdende cıkıyolar
Ozgekaraoglu E_Defne lafı bile olmaz umarim memnun kalirsiniz. Ben yazın alacaktım ama bebe hiç nefes aldırmadığı için vaktim olmadi seneye insallah yaza bende yapacam. Buranin sivrisineklerinden bıktim bende
Ozgekaraoglu E_Defne vallahi hangi aydı hatırlamıyorum 6 bucuk yılda 12 ayın her birinde bulundugum oldu köyde 🫣🤦🏻♀️ beynim yandı o yuzden 🤣 kaynanama şey demis kız kardesi , kız bizim köyden degil , bizden fazla köyde 😂
Havva97 Defne yaprağını hiç bir hayvan sevmez yani kokusunu bu tür böceklerin gelmesini istemiyorsanız evinizin dolaplarının içine ya da direk cam kenarlarına balkona koyabilirsiniz
Ozgekaraoglu E_Defne köy değil ama dağ istanbul içindeyiz 10 dk ötemde dağ var birde buranin insani sokagina konteynr istemediginden sivri sinek kara sinek meyve sinegi orumcek felan cok
63_hulya_63 E_Defne yani nasl girdi hiç bilmiyorum havalar soğuk dye kapı pencere de kapalı nerden geldi hiç bilmiyorum
_iremy E_Defne ya benim kıyafetlerde de yapışıyor resmen biz sirpiç diyoruz ona bide kuyruğunu kaldırıyor sokacak gibi ben iyice silkeyelip alıyorum 🥺
kizlarimbenimherseyim E_Defne ay bu böceği görünce kaşıntı tutar beni eğer bi tane gorduysem varmi diye sürekli bakinirim hiç sevmem kulak böceği diye geçer bizim burada
kizlarimbenimherseyim E_Defne o böcekler öyle bende kaç defa üstümde yakaladım sonra huy oluyor insanda acaba başka varmi diye kaşıntı tutuyor onu gorunce