Htc4504 Nemi , rutubeti seven böcek yağmurlu havalardan sonra mutlaka olur güneşli bir alan varsa orda kurutun çamaşlarınızı
Ergunbus E_Defne yaa bu ara bende evimde çok görüyorum eşim açık alanda çalışıyor onun eşyalarından geldiğini düşündüm ama buzdolobı iç kapağına kadar girmiş aklım çıktıı. Bebeğim ve küçük bi kızım var ona zarar gelicek diye korkuyorum. Neden çok türedi bunlar daha önce böyle yoktu 5. Kattayım ya birdee
E_Defne Ergunbus yok pencere diplerinden geliyor ben bugğn balkon kapısı az acılmıstı baktm tırmanıyo anladımki o diplerdende cıkıyolar
E_Defne Ergunbus yok pencere diplerinden geliyor ben bugğn balkon kapısı az acılmıstı baktm tırmanıyo anladımki o diplerdende cıkıyolar
63_hulya_63 E_Defne yani nasl girdi hiç bilmiyorum havalar soğuk dye kapı pencere de kapalı nerden geldi hiç bilmiyorum
E_Defne QueenMommm bende tiksiniyorum birde diyolar ısırmaz bildigin ısırdı diye zıbını kadrdm yere düstü
E_Defne MinikPandam_ bingölde yasıyorum gecen senede marasta vardı ille alakalı degil sisli havalrda cıkıyolar böyle yagmurlu havalarda kar düsübe kadar insanı sinir ediyolar
Ozgekaraoglu E_Defne lafı bile olmaz umarim memnun kalirsiniz. Ben yazın alacaktım ama bebe hiç nefes aldırmadığı için vaktim olmadi seneye insallah yaza bende yapacam. Buranin sivrisineklerinden bıktim bende
Ozgekaraoglu E_Defne vallahi hangi aydı hatırlamıyorum 6 bucuk yılda 12 ayın her birinde bulundugum oldu köyde 🫣🤦🏻♀️ beynim yandı o yuzden 🤣 kaynanama şey demis kız kardesi , kız bizim köyden degil , bizden fazla köyde 😂
Havva97 Defne yaprağını hiç bir hayvan sevmez yani kokusunu bu tür böceklerin gelmesini istemiyorsanız evinizin dolaplarının içine ya da direk cam kenarlarına balkona koyabilirsiniz
Ozgekaraoglu E_Defne köy değil ama dağ istanbul içindeyiz 10 dk ötemde dağ var birde buranin insani sokagina konteynr istemediginden sivri sinek kara sinek meyve sinegi orumcek felan cok