E_Defne canan-gkgz midem kalkıyor esimde diyo sen taktın diye gözüne carpıyo icime girmis içime dedim bi saattir kasıntı tuttu beni
Ozgekaraoglu E_Defne kendi duvarlariniz kapi girisleriniz de olur . Banada bunu eve giren zıplayan örümcek ve mahalle sinekli köy sanki sivri sinekler yüzünden dert yandigim tarımla alakalı bir grupta önerdiler. İlacın ismi ( K-Othrıne Sc 50 ml Haşere Böcek Ilacı) hepsi burada da var favorilerimdeydi urun. Paylasiminizi kaybettim yazamadim hemen kusura bakmayın. Biraz arastirdim bu ilaci cok memnunlar bu kotrin denen ilactan. İnsallah sizede çare olur
Mavininyuztonu E_Defne ay bu bizim köyde de çok mümkün oldukça çamaşırı akşam serip sabah erken saatte alırsanız yapismiyor
E_Defne Mavininyuztonu balkon mapalı ber yolu denedim birde artık havalr soğudu kurumuyor geceden sabaha
E_Defne canan-gkgz süpürgeye cekiyorum su fantomum süpürgesi varya onuda temzlemek lazm kullan at degil torbası, esim temzlesin elimi sürmem
canan-gkgz E_Defne ben bugun içeriye serdim çamasırlarımı kapıları kapattım insallah karşılaşmam bidaha
Umutveannesi E_Defne ilaç ismi bilmiyorum ya tatile gittiğimizde odayı karıncalar basınca şişede verdiler bize onu getirdim eve onu sıkıyorum bende
Ozgekaraoglu E_Defne eşimin köyündede var bu resimdeki böcekten bizimkiler kulağa kaçan diyor . Babaannem dedem tarladan sebze getirdiklerinde felan eve geliyor 🤦🏻♀️
ipeknkizimm E_Defne oha ben o anda kalp krizi geçirirdim herhalde. Bu böceği tanımıyorum ama annemin evindeyken eve kalorifer böceği gelmişti ne denediysek kurtulamadık en sonunda bütün evi ilaçlattık. Siz de ilaçlayın 🥺
Ergunbus E_Defne yaa bu ara bende evimde çok görüyorum eşim açık alanda çalışıyor onun eşyalarından geldiğini düşündüm ama buzdolobı iç kapağına kadar girmiş aklım çıktıı. Bebeğim ve küçük bi kızım var ona zarar gelicek diye korkuyorum. Neden çok türedi bunlar daha önce böyle yoktu 5. Kattayım ya birdee
Ozgekaraoglu E_Defne lafı bile olmaz umarim memnun kalirsiniz. Ben yazın alacaktım ama bebe hiç nefes aldırmadığı için vaktim olmadi seneye insallah yaza bende yapacam. Buranin sivrisineklerinden bıktim bende
Ozgekaraoglu E_Defne vallahi hangi aydı hatırlamıyorum 6 bucuk yılda 12 ayın her birinde bulundugum oldu köyde 🫣🤦🏻♀️ beynim yandı o yuzden 🤣 kaynanama şey demis kız kardesi , kız bizim köyden degil , bizden fazla köyde 😂
Melayke- E_Defne valla mümkün olduğunca kapı pencere tellerini kapatın. Benim evime de giriyor arada çamaşırlarımı boş odada kurutuyorum pencereden çırpıyorum makineden çıkarınca evin içinde kurutuyorum. Bu böcekten değil güvercin aşırı fazla pisliğini yapıyorlar bir çırpınıyorlar tüyü yapışıyor falan içime hiç sinmiyor dışarı sermek. Siz de sermeyin bence sizin canınızdan değerli değil hiçbir şey
63_hulya_63 E_Defne ay inanmıyorum geçen mutfagimda gördüm elim ayağım titredi korkudan böceklerden çok korkarım bende eşim hemen öldürdü ama kulağa akan dedi buna kulağa özellikle yöneliyormus bu cinsler
E_Defne QueenMommm bende tiksiniyorum birde diyolar ısırmaz bildigin ısırdı diye zıbını kadrdm yere düstü
MinikPandam_ E_Defne ay tövbeee bu ne kız aklım çıktı fotoğrafına bile 😰 nerede yaşıyorsunuz ben hiç görmedim bunu çok şükür ki
E_Defne MinikPandam_ bingölde yasıyorum gecen senede marasta vardı ille alakalı degil sisli havalrda cıkıyolar böyle yagmurlu havalarda kar düsübe kadar insanı sinir ediyolar
Htc4504 Nemi , rutubeti seven böcek yağmurlu havalardan sonra mutlaka olur güneşli bir alan varsa orda kurutun çamaşlarınızı